Mayıs 04, 2025

Şemsiyesiz Kalmak

Evet bugünün konusu sadece yağışlı bir günde şemsiyesiz kalmak. Açıkçası bu durum benim kendimi akılsız gibi hissetmeme sebep olur. Ama bazen bu duruma düşerim. Sen o kadar hazırlık yap, üstünü normal bir havaya göre giyin ama sonra dışarı çıktığın zaman havanın yağmur havası olduğunu fark edersin.

Şemsiyesiz Kalmak

Eve dönüp şemsiye almak istersin ama artık çok geçtir çünkü acelen de vardır bir yandan. Sonra kara bulutların yağmura dönüşmemesi için kendi kendine bir umut ışığı yakarsın. Sanki umut edince yağmur yağmayacak gibi. Sonra ilk damla kafana düşer. O anda ben bunun bir böcek olmasını aslında yağmur başlamadan önce düşen ilk damlalardan olmaması çok isterim.

Şemsiyesiz Kalmak

Ama sonra bir damla daha düşer. Sonra yağmur başlar ama şemsiye yoktur. Sonra yağmurdan kaçmak için bir yol ararsın ama yakınlarda saklanacak ya da şemsiye alacak bir yer de yoktur. Böylece ıslanmak kaçınılmaz olur. İşte bir şemsiyenin sebep oldukları.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Halkların Yolu

Halkların Yolu

Kararlı İnsanların Önemi

Kararlı İnsanların Önemi

Ölçülemeyene Tahmini Değer Biçmek

Ölçülemeyene Tahmini Değer Biçmek

Avantajın İyi Anlaşılması

Avantajın İyi Anlaşılması

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Halkların Yolu

probiyotik

Düellolar ve Sonuçları

bubble30
Nielawore

KUSURDA GÜZELLİK VARDIR: ARP 184

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun