Mayıs 15, 2024

KEDİM/OĞLUM HAŞMET’İN DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL İÇERİK: EVCİL HAYVAN DOĞUM GÜNÜ AKTİVİTELERİ

Bugün kedim/oğlum Haşmet'in 4. yaş günü! İyi ki doğdun Haşmet! Maşallah sana!

Siz de eğer evcil hayvanınızın doğum gününü biliyor veya doğum günü atadıysanız kendisine, bu özel günü nasıl kutlayabileceğinize dair ipuçlarını bu içerikte bulabilirsiniz!

1. Hediye

Evcil hayvanınızın seveceği bir oyuncak veya kıyafet almaya ne dersiniz? Daha büyük bir yatak olabilir. Yeni bir tırnak makası?

2. Ödül Maması

Paketin hışırtısını duyduğu gibi uyuyor olsa bile 'dınk' diye kafayı kaldırır bakarlar o ödül mamasına... Hele ki yaş mama... Haşmet zaten haşmetli bir kedi olduğu için kendisine doğum gününden doğum gününe veya bize olur da küserse o zaman yaş mama alıyoruz. Dolayısıyla bugün Haşmet için yaş mama günü!

3. Kişisel Bakım

Evcil hayvanınızın bir güzel banyo yapıp tırnaklarının kesileceği uzun uzun taranacağı hatta biraz da masaj yapılacağı en iyi günlerden biri bugündür. Bugün onun günü, doğum günü! Kişisel bakım zamanı.

KEDİM/OĞLUM HAŞMET’İN DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL İÇERİK: EVCİL HAYVAN DOĞUM GÜNÜ AKTİVİTELERİ

4. Doğum Günü Partisi

Eğer hayvanınız sosyal bir hayvansa ve arkadaşları varsa, neden eve davet etmiyorsunuz? Doğum günü partisi yapabilirsiniz. Hatta biraz da abartıp evi süsleyebilirsiniz. Sırf evcil hayvan doğum günü temalı ürünler olduğunu gördüm internette... Arkadaşsız da doğum günü partisi yapılır bu arada.

5. Favori Aktiviteler

Evcil hayvanınızın en sevdiği şeyleri yapmaya ne dersiniz? Yürüyüş olur, araba ile gezinti olur, evde saklambaç olur... Bu size kalmış.

6. Sevgi ve İlgi

Bu biraz genel olacak ama bugün sevgi ve ilginiz ile evcil hayvanlarınızı biraz darlayabilirsiniz. Oturup televizyon izlemek yerine biraz evcil hayvanınızı kucakta gezdirebilirsiniz, camdan dışarı bakabilirsiniz...

7. Yemek Hazırlamak

Son olarak ona yemek hazırlayabilirsiniz. Favori bir yemeği varsa veterinerinize danıştıktan sonra ona bu yemekten hazırlayabilirsiniz.

Gördüğünüz üzere yeter ki kutlamak isteyin, bizde fikir çok…

UMARIZ EVCİL HAYVANLARIMIZIN UZUN, SAĞLIKLI VE MUTLU BİR ÖMÜRLERİ OLUR!

Yorumlar

  • Çok güzel bir içerik ve iyi ki doğdun Haşmet!

  • Önerileri deneyeceğim

  • iyi ki doğdun haşmettt

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun