Nisan 18, 2024

SOSYAL MEDYADA DANS EDEN İNSANLAR AKIMI

Sosyal medyadaki akımları biliyoruz. 'Ice bucket challenge' ile başlamıştı sanki o akımlar. Herkes tepesinden aşağı buzlu su döküyordu. Ondan sonra hasta olanlar oldu tabii. O nedenle bu akımın çok güzel olduğunu düşünmüyorum. Eğlenceliydi ama zararlı sonuçlar doğurabiliyordu. Suya basıp kayanlar, hasta olanlar, telefonu bozulan... Ufak ama zararlı sonuçlar. Neyse. Dans eden insanlar akımının böyle sonuçları olmadığına inanıyorum. Hatta zararı değil faydası olduğunu düşünüyorum. Biraz daha açacak olursak...

SOSYAL MEDYADA DANS EDEN İNSANLAR AKIMI

Sosyal medyada dans eden çiftleri gördüğünüzde ne hissediyorsunuz? Ben çok mutlu oluyorum. Öncelikle çok güzel müzikler seçiyorlar, müzik de akımın bir parçası oluyor genelde aynı müzik ile akımlar oluyor. Unutulmaya yüz tutmuş parçaların nasıl tekrar canlandığını görmek çok hoşuma gidiyor. Parçayı ilk kez dinlediğim zamanlara götürüyor beni.

SOSYAL MEDYADA DANS EDEN İNSANLAR AKIMI

Dansın büyüleyici bir etkisi var bünyeye. Müzik bazen tek başına da iyileştirme özelliğine sahiptir ancak dans ile birleştiğinde çok güçlü bir ikili olurlar. Ve anılarınızda önemli bir yer tutarlar. Bu yüzden bu akımı çok seviyorum.

SOSYAL MEDYADA DANS EDEN İNSANLAR AKIMI

Çift olmanıza gerek de yok. Evde annenizi babanızı, en yakın arkadaşınızı, çocuğunuzu... Yakınlarınızdan herhangi birini müzik açıp dansa kaldırın. Sizin için gerçekten hatırlamaya değer bir anı olacaktır. Ve karşınızdaki kişinin gününü güzelleştirebilirsiniz böyle yaparak. Bazen sözcükler yetersiz kalır, onlara verdiğiniz değeri böyle ifade edebilirsiniz.

SOSYAL MEDYADA DANS EDEN İNSANLAR AKIMI

Deneyecek misiniz? Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun