Nisan 19, 2024

KAN BAĞIŞI MERKEZLERİNİ GEREKSİZ MEŞGUL ETMEMEK İÇİN BU SİTEYE GİRİN!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından mahsur kalan binlerce insana yardım etmek için başta Kızılay olmak üzere kan bağışları noktalarına yapılıyor. Bu noktada yoğunluk olmaması için kan bağışı yapmaya uygun olup olmadığınızı görebileceğiniz hızlı bir yöntem var.

KAN BAĞIŞI MERKEZLERİNİ GEREKSİZ MEŞGUL ETMEMEK İÇİN BU SİTEYE GİRİN!

Depremin etkilerini önümüzdeki günlerde kendisini hissettirmeye devam edecek, ancak şimdilik binaların altında mahsur kalmış insanları kurtarmamız gerekiyor. Bu noktada ise sadece enkazdan çıkarma çalışmaları değil sonrasında yapılacak sağlık müdahaleleri de önem arz ediyor. Bu noktada en önemli yardım yaralı kişilere sağlanacak kan ihtiyacı gibi görünüyor. Duyarlı vatandaşlarımız ise başta Kızılay olmak üzere kan bağışı noktalarına akın ederek kan bağışı yapmak istiyor. Ancak iyilik yapayım derken farkında olmadan ekiplerin işlerini zorlaştırabiliriz. Kan bağışı yapmak istiyor olsanız da sizin kan bağışı yapmaya uygun olup olmadığınızı kontrol etmek gerekiyor.

KAN BAĞIŞI MERKEZLERİNİ GEREKSİZ MEŞGUL ETMEMEK İÇİN BU SİTEYE GİRİN!

Kan bağışı yapmaya uygun olup olmadığınızı gösteren yararlı internet sayfası:

Üçüncü taraf geliştiriciler tarafından hazırlanan "kanbagisiyapabilirmiyim.net", kan bağışı yapmaya gitmeden önce bu bağışı yapmaya uygun olup olmadığınızı basit birkaç soruyla öğrenmenizi sağlayabilir. Özellikle diyabet gibi bazı belirli hastalıklarınız varsa ve insülin kullanıyorsanız kan bağışı yapmanız uygun olmayabilir. Elbette bu sitenin resmi bir kuruluş olmadığını belirtelim. Yine de Kızılay gibi şu anda zamanla mücadele eden ekiplerin zamanını çalmadan hızlıca çözüm için kullanılabilir.

 

SİTE

 

Kaynak: 1

Yorumlar

  • LÜTFEN GEREKSİZ MEŞGUL ETMEMEK İÇİN BU SİTEYE GİRİN!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

"HER DİLDE TÜRKÜLERİN MERAMI BİR" - NECATİ CUMALI
LIKE A SNOWFLAKE THE CIRCUMFERENCE OF TWO BABY STARS
MERKÜR YÜZEYİNDEKİ İSİMLER

MERKÜR YÜZEYİNDEKİ İSİMLER

5 GÜNDE ŞEKERİ BIRAKMA REHBERİ

5 GÜNDE ŞEKERİ BIRAKMA REHBERİ

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Gidişatı Değiştirmek

probiyotik

Et Grubu Ürünler Yenmeli Yenmemeli Mi?

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun