Ekim 24, 2024

Özlediğimiz İnsanlar - Friendz10

Hayatımızda bazı anlar gelir ki, sevdiğimiz insanları göremez duruma geliriz. Hayatımızın parçası olan bu insanları görememek, bizde büyük bir özlem duygusu oluşturur. Aynı zamanda insanın kendi yaptıklarını sorgulamasına da sebep olur. İnsan bir yandan kendini sorgulamaya başlamış. Çünkü yakın olduğu insanlarla görüşememenin yarattığı özlem, insanda bir boşluk his yaratır. Bu iyi bir his değildir.

Özlediğimiz İnsanlar - Friendz10

Bir yandan insan bu boşlukçısını çekerken, diğer yandan da bazen geçmişi aklına gelir. Çünkü sevdiği o insanlar genelde geçmişte çok fazla yanında olan insanlardır. İnsan kendi geçmişine ayrıca kızmaya başlayabilir. Yani kendisine de kızmaya başlayabilir. İnsan kendisine kızar çünkü kendi hataları yüzünden çalışıyordur ve yakınlarını göremeyecek duruma geliyordur. Onları özleyecek duruma geliyordur. 

Özlediğimiz İnsanlar - Friendz10

Bir şeyleri özlemek veya insanları, başkalarını özlemek hiçbir zaman için iyi bir duygu olmamıştır. Yanından benim açımdan bu son derece yıpratıcı bir duygu olabiliyor. Özlemek insanı yıpratır. Çünkü ne başkasını suçlayabilir, ne de bu olumsuz duyguyu yönlendirebileceği başka bir durum yaşanabilir. Özlemek, insanın sadece kendisiyle arasında olan duygusal duruma etkiler. Ve kaçmak genellikle pek mümkün olmaz.

Yorumlar

  • Özlediğimiz insanlara kavuşamamak en kötüsü

  • Cidden kötü durum

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Güneş Enerjisi Panelleri ve Kelebekler

bubble30
Nielawore

GİDİŞİM MUHTEŞEM OLACAK: NGC 6210

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun