Ekim 24, 2024

Bazı İnsanlar Unutulmaz - Friendz10

Bazı insanlar için hayatta şunu söyleyebiliriz ki, bu tarz insanlar asla unutulmazlar. Aslında bir insanın unutulmaz yapan iki şey vardır. Birincisi, o insanın farklı veya çok kaliteli birisi olması. İkincisi, unutamayan insanın yapısıyla ilgilidir. Yani bazı insanlar vardır ki karşılarına kim çıkarsa çıksa unutur giderler. Ama bazı insanlar vardır ki karşılarına çıkan insanları unutamazlar. Hele bir de başkalarından çok farklı, çok kaliteli birisi çıkarsa o kişiye asla unutamazlar. Unutulmayan birisinin, unutamayan kişi için en kötü yanı aslında hayatı boyunca çekeceği bir acı, bir yük haline gelmesidir.

Bazı İnsanlar Unutulmaz - Friendz10

Çünkü istese de unutamayan birisi, her zaman içinde unutamadığı kişiyi bir şekilde düşünecektir. Onunla bir araya gelmek isteyecektir ama eğer unutulamayan kişi, unutulamayacak pozisyona geldiyse zaten her şey bitmiş demektir. Bu bir insanın hayatı boyunca çekeceği bir acıdır. Asla unutmaz. Ama asla elde edemeyecektir de. İşin daha da kötü yanı, asla unutamadığı için asla mutlu da olamayacaktı. Mesela, bir insanın hayatından belli bir kişi, belli bir dönemde gelip geçebilir.

Bazı İnsanlar Unutulmaz - Friendz10

Bunu binlerce insanda bile yaşayabilir. Ancak bu yaşanmış durumlardan bir tanesi unutulmaz olursa, ondan sonraki gelecek hiçbir insan unutulmaz olan kişinin yerini dolduramayacağı için mutluluk da veremeyecektir. Bu yüzden asla bitmeyen bir mutsuzluk söz konusu olacaktır. 

Yorumlar

  • Tartışılır bence

  • Bazı insanlar unutamadıkları yerde kalırlar

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Güneş Enerjisi Panelleri ve Kelebekler

bubble30
Nielawore

GİDİŞİM MUHTEŞEM OLACAK: NGC 6210

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun