Mayıs 02, 2024

ERKEK MODASI: SAHİL SERİNLİĞİ

Tatil planlarını Ağustos sonu Eylül başına ertelemiş olan beyler, sizler için yaz akşamlarında sahil de otururken sahil serinliğinden etkilenmeyin eve hasta dönmeyin diye bir kombin örneği buldum. Bu içerikte sahil kenarında otururken hem üşütmeyecek hem sivrisineklere yem etmeyecek rahat bir kombin inceleyeceğiz.

ERKEK MODASI: SAHİL SERİNLİĞİ

Öncelikle genel hatlarıyla baktığımızda oversize ince bir triko kazak olduğunu görüyoruz. Sahile inene kadar omuza atmalık olan bu kazağın içine de beyaz tişört giyilir. Yakışır. Altındaki de fotoğraftan anladığım kadarıyla triko bir eşofman. Herhangi bir pantolon da olur ama şöyle efil efil bir pantolon veya eşofman tercih etmeniz daha iyi. Çorap ve spor ayakkabı ile de tamamlanır.

ERKEK MODASI: SAHİL SERİNLİĞİ

Üzerinize bu kadar oversize giymek istemez iseniz aynı kumaştan normal size bir kazak, sweatshirt veya hırka da giyinebilirsiniz. Renk tercihiniz de değişebilir. Bence tarz duruyor ama.

ERKEK MODASI: SAHİL SERİNLİĞİ

Pantolon ve ayakkabının bir takım riskleri var. Pantolon ile sahil kenarında şezlong üzerinde vakit geçirecekseniz mutlaka kontrol edin. Pis oluyor genelde üzerine. Kirlenir yani. Beyaz ya da açık renk olunca da mahvolur yani. Kim uğraşacak tatilde çamaşırla falan? Bir de ayakkabı da plajı kum olan bir sahilde oturacaksanız ayağınıza kum dolabilir. Öyle bir problem olabilir. Onun dışında yok sanki?

ERKEK MODASI: SAHİL SERİNLİĞİ

Nasıl buldunuz?

Yorumlar

  • nasıl buldunuz beyler?

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun