Nisan 27, 2024

SADE VE GÜZEL BİR BABY SHOWER PARTİSİ YAPACAK İSENİZ PASTA ÖNERİNİZİ BU İÇERİKTE BULABİLİRSİNİZ

Her etkinliğe uyum sağlayabilecek olan ancak özellikle baby shower partilerine çok yakışacak bir pasta önerisi ile karşınızdayız.

Şeker hamurlarından yapılan pasta süslemelerinin biraz modası geçti şu sıralar, krema ağırlıklı daha nostaljik ve sade pasta süslemelerinin yükselişi hız kesmeden devam ediyor. Güzel anne adaylarımız da baby shower partisi planlıyor ise bu trende uyum sağlayıp krema ağırlıklı süslemeleri olan pastaları tercih edebilirler.

Ailenizin editörü bubble30 da sizleri bu süreçte yalnız bırakmıyor ve ilhamlıklar sunmaya devam ediyor. Gelin baby shower partisine özel ilhamlık pasta önerimize yakından bakalım.

SADE VE GÜZEL BİR BABY SHOWER PARTİSİ YAPACAK İSENİZ PASTA ÖNERİNİZİ BU İÇERİKTE BULABİLİRSİNİZ

Öncelikle eskiden beri içeriklerimi okuyor iseniz bilirsiniz ki pastel tonlara bayılırım ve birbiri ile olan uyumuna da biterim. Bu pasta da aynen bu durum söz konusu; ekru, pembe ve mavi/yeşil tonların uyumunu görüyoruz.

Pastanın yarısının pembe yarısının da mavi olduğu pasta süslemelerinin de modasının yavaş yavaş geçtiğini gördüğümüzde görselde bulunan bu zarif görüntü daha da cezbedici bir hal alıyor.

İster tek katlı ister çok katlı ya da ister yuvarlak isterseniz de kare veya dikdörtgen pasta tercih edin bu pasta süslemesini kullanabilirsiniz.

Hatta kendinizi güveniyor iseniz evde de bu pastayı yapabilirsiniz! Size inanıyorum! Önce ufak bir deneme ve ardından özel gününüze el emeği bir pasta. Daha da anlamlı olmaz mı?

SADE VE GÜZEL BİR BABY SHOWER PARTİSİ YAPACAK İSENİZ PASTA ÖNERİNİZİ BU İÇERİKTE BULABİLİRSİNİZ

Peki siz bu ilhamlık pastayı nasıl buldunuz? Başka etkinliklerde de kullanmayı düşünür müsünüz? Ve son olarak sizce baby shower için birebir bir pasta süslemesi mi?

Yorumlar

  • ay çok güzel değil mi ya

  • Gerçekten çok güzel görünüyor!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun