Kasım 25, 2025

Kapanmalar Artıyor

Avrupa’da yükselen enerji fiyatları üretim sektörünü vurmaya devam ediyor. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde fabrikaların kapanma ya da üretimi azaltma haberleri gelmeye devam ediyor. İlk fabrika kapanma ya da üretimin kısılma haberleri Hollanda ve Romanya’dan gelmişti.

Kapanmalar Artıyor

Bu iki ülke Avrupa’nın toplam ekonomik gücünün önemli bir kısmını temsil etmiyor. Ama fabrikaların üretimiyle ilgili son olumsuz haber Avrupa’nın en güçlü ülkelerinden birisi olan Fransa’dan geldi. Fransa’nın en köklü ve en büyük gazetelerinden birisi Fransa’da bazı fabrikaların üretimi durdurduğunu ya da azalttığını yazdı.

Kapanmalar Artıyor

Fransa’da bazı fabrikaların üretimi azaltmasının ya da durdurmasının sebebi ise enerji fiyatlarında yaşanan artış. Fransa’da bile fabrikaların üretimi hakkında olumsuz haberlerin gelmesi aslında Avrupa’da durumun ne kadar kritik olduğunu gözler önüne seriyor. Avrupa böyle devam ederse yeni bir küresel ekonomik krize sebep olabilir. Avrupa tüm dünyada enflasyonun daha da artmasına sebep olabilir.

 

NOT: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar

  • Sonuçları nasıl olacak acaba?

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Hayatın Derin Kaosu

Hayatın Derin Kaosu

İnsanın Kendini Garanti Altına Alma Çabası

İnsanın Kendini Garanti Altına Alma Çabası

Hak Etmek Gerçeği

Hak Etmek Gerçeği

Toplumun Birlik Olabilmesi

Toplumun Birlik Olabilmesi

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Hayatın Derin Kaosu

probiyotik

Doppler Kayması

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun