Nisan 30, 2024

GÜNÜNÜZÜ GÜZELLEŞTİRMENİN UCUZ HALİ: BÜTÇENİZİ ZORLAMAYACAK AKTİVİTE FİKİRLERİ (PART 3)

Bütçenizi zorlamayacak aktivite fikirlerinin devam içeriği ile geldik. Bir önceki içerikler için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.

Bir hobi edinmek veya günümüzü güzelleştirmek kimi zaman bütçemizi zorlayabiliyor.

Bugün bunu yapabilmenin en ucuz haline beraber tekrar bakacağız.

Bakalım bütçenizi zorlamayacağını düşündüğümüz aktivite fikirlerimiz nelermiş?

GÜNÜNÜZÜ GÜZELLEŞTİRMENİN UCUZ HALİ: BÜTÇENİZİ ZORLAMAYACAK AKTİVİTE FİKİRLERİ (PART 3)

-Yıldızlar Bizim, Gökyüzüne Bakalım

Sizi bilmiyorum ama ben bir kez gerçekten elektriklerin tamamen gittiği bir ortamda gökyüzüne bakma fırsatı bulmuştum. Gökyüzü, yıldızlar, sonsuzluk… Öyle güzel görünüyordu ki kesinlikle uygun bir ortamda tekrar yıldızları seyretmek isterim. Eğer denemediyseniz neden yıldızları izleme aktivitesi yapmıyorsunuz? Denediyseniz zaten bunu tekrar yapmak aklınızın bir köşesindedir.

-Şehir Turu Yapmaya Ne Dersiniz?

Dünya turu yapmak hepimizin hayali. Ama durup bi’ düşünmek de lazım ‘ben daha yaşadığım şehri gezip gördüm mü?’ diye. Ben şahsen görmedim. O yüzden birçok şehirde bulunan ücretsiz turlara katılabilir ve şehrinizi gezebilirsiniz.

-Oyun Her Yaşta Oynanabilir

Telefonda, bilgisayarda veya yeni çıkan elektronik alet ne varsa, hepsinde oyun oynanılabiliyor. Bir oyun indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Hem bölüm falan geçtikçe insanı iyi hissettiriyor, küçük başarılar elde ediyoruz sonuçta.

GÜNÜNÜZÜ GÜZELLEŞTİRMENİN UCUZ HALİ: BÜTÇENİZİ ZORLAMAYACAK AKTİVİTE FİKİRLERİ (PART 3)

-Kendin Yap Projeleri

‘Bak adam şundan şunu yaptı’ diye ailenize ve arkadaşlarınıza gösterdiğiniz o sosyal medya videolarını eğer evde yapmaya uygun ise siz de deneyebilirsiniz. Özellikle geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılan projeler daha az masraflı olacak ve size hem aktivite olacak hem de el emeği bir ürün ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır.

-Kütüphanenizi Karıştırma Zamanı, Okumadığınız Bir Kitap İllaki Çıkar

Kütüphanenize şöyle bir bakın, hatta kitap falı yapın ve gözlerinizi kapatıp kütüphaneniz üzerinde elinizi gezdirin. Seçtiğiniz kitabı da okuyun. Bedava ve mükemmel bir aktivite.

GÜNÜNÜZÜ GÜZELLEŞTİRMENİN UCUZ HALİ: BÜTÇENİZİ ZORLAMAYACAK AKTİVİTE FİKİRLERİ (PART 3)

Bugünlük bütçenizi zorlamayacak aktivite fikirlerimiz bu kadardı. Devamı için takipte kalın! Bir önceki içeriklere de yukarıdaki linklerden tıklamayı unutmayın!

Yorumlar

  • Gerçekten çok keyifli öneriler ama geçmişteki önerilerinizi de merak ettim, bakmadan geçmeyin derim ben

  • hemen tıklayın ve keşfe başlayın

  • tıklamayana küsüyorum

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun