Nisan 19, 2024

VAN GÖLÜ CANAVARI

Öncelikle hoş geldiniz. Bizimle röportaj yapmayı kabul ettiğiniz için teşekkürler. NASA’nın fotoğraf yarışmasında Van Gölü fotoğrafı finale kaldı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yaşadığım yerin, memleketimin bir gün böyle başarılar elde edeceğini biliyordum. Çok gururluyum.

VAN GÖLÜ CANAVARI

Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Yaklaşık 15 metre uzunluğunda, koyu renkli, sırtında zikzakları olan bir yaratığım. Efsanevi olduğum konusunda söylentiler var.

VAN GÖLÜ CANAVARI

Neden böyle bir söylenti bulunuyor?

Bunlar şehir efsaneleri. Ben sadece gizem seviyorum, magazinsel konulara karışmak istemediğim için görüntü vermiyorum. Bu yüzden efsanevi diyorlar.

VAN GÖLÜ CANAVARI

Görüntü vermek istemiyorsunuz ama 1889’da, birkaç yıl sonra ve en son da geçen yıl sizi görüntülediklerini iddia edenler oldu. Hatta geçen yıl iki genç kız bu görüntüleri basın ile paylaştı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Taklitler aslını yaşatır diye düşünüyorum. Gerçek bir görüntüye ben istemedikçe ulaşamayacaklar. Zaten yetkilileri de ikna edemedi hiçbiri.

VAN GÖLÜ CANAVARI

Neden görüntü vermekten kaçınıyorsunuz? Varlığınızı bilseler sizden zaten uzak dururlar, insanlar korkar diye düşünüyorum.

Ben korkulacak biri değilim, birini kapıp göle sürüklemedim. Ama atılan bu iftira beni üzdü. Magazin çok kötü, olmayan şeyleri var gibi gösteriyor. Ben umursamasam da ailem bunlara üzülüyor. Beni canavar gibi gösteriyorlar ve bu ailemi yaralıyor. Ailemi üzmek istemiyorum.

VAN GÖLÜ CANAVARI

Çekilen bazı dizi ve belgesellerde de size yer verdiler. Bu konuda ne düşünüyorsunuz peki?

Evet, duydum. Ama izleme fırsatım olmadı. Dediğim gibi taklitler aslını yaşatır. Bırakın namım yürüsün. Bu verdiğim ilk ve son röportaj olacak. Doğru bilgileri sizin sunacağınızı bildiğim için bunu sadece Friendz10 ile paylaşmak istedim.

VAN GÖLÜ CANAVARI

Sadece ve sadece doğru bilgileri sunacağımızdan şüpheniz olmasın. Bizimle bu röportajı yaptığınız için teşekkür ederiz. Aileniz ve sizin için mutlu bir yaşam diliyoruz.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

NAMES ON THE SURFACE OF MERCURY

NAMES ON THE SURFACE OF MERCURY

"KÖŞEYİ DÖNENLERİN ŞARKISI"

"KÖŞEYİ DÖNENLERİN ŞARKISI"

LIGHT ECHO V838 MON STAR

LIGHT ECHO V838 MON STAR

HAYVANLAR DA BİZİM GİBİ AŞIK OLUR MU?

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Bataklıktan Çıkarken

probiyotik
bubble30
Nielawore

NAMES ON THE SURFACE OF MERCURY

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun