Nisan 27, 2024

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

Uğur sayınızı bilmiyorsanız öğrenmek için hemen diğer içeriğe bakın. Sonra da uğur sayınıza göre karakteriniz nasıl bu içerikten devam edin.

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

UĞUR SAYISI 1 OLANLAR

Özelliği: Yaratıcı ve ahenkli.

Uğurlu Taşı: Topaz ve Zümrüt.

Uğurlu Rengi: Menekşe ve Sarı.

Uygun Partneri: 1,4 ve 9.

Uğur sayısı 1 olanlar, bulundukları her ortamda liderliğin ve son sözün kendilerinde olmasını isterler, bu durum için ellerinden geleni yaparlar. Duygularında çok hassas ve duyarlıdırlar. Sağlıklı karar verebilecek sezgilere sahiptirler. Prensiplerinden kesinlikle taviz vermezler. Olaylar karşısındaki davranışlarında her zaman için adildirler.

Hemen hemen her konuda bilgili olmalarından ve akıcı konuşmalarından ötürü çevresindekileri etkilemeyi iyi bilirler. Hafızalarına çok güvenirler ve yeni öğrendikleri bir bilgi hakkında hemen araştırma yaparak kendilerini yetiştirirler. Pratik bir zekaya sahiptirler bir konu hakkında anında gerekeni söyleyebilirler.

Bulundukları her ortama uyum gösterebilirler ve iyi dostluklar kurabilirler. Dostluklarında aşırı yardımsever olmaları, gereksiz yere sömürülmelerine neden olur. Yalnız yaşamaktan hoşlanırlar. Çok çalıştıkları için kendilerine zaman ayıramazlar. Aşırı yorulmalarından ötürü bazı ruhsal problemler yaşayabilirler. Kendilerine olan güvensizliklerinden ötürü bazı konularda umutsuzluk içinde olurlar.

İnatçı kişilikleri yüzünden zorluklar karşısında yılgınlık göstermek onlar için zayıflık anlamına gelir. Özel yaşamları ve işlerinde pratik çözümlerden ve sistemlerden zevk alırlar. Hayata mizahi bir yönden bakarlar.

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

UĞUR SAYISI 2 OLANLAR

Özelliği: Duyarlı.

Uğurlu Taşı: İnci ve Yeşim.

Uğurlu Rengi: Yeşil.

Uygun Partneri: 1, 4 ve 7.

 

Uğur sayısı 2 olanlar, güçlü bir iradeye sahip kimseler olarak bilinirler. Maddi ve manevi açıdan dirayetli ve kuvvetlidirler. Bulundukları ortama gayet iyi bir uyum gösterirler. Sakin görünüşleriyle birlikte, oldukça kibar, duygusal ve modem bir karakterleri vardır. Duygulu olmaları onlara paylaşmayı, dürüstlüğü ve yeteneklerini ortaya koyma özelliğini verir.

Sanata karşı yetenekli olmalarından dolayı yaşamı algılayış biçimleri de aynı ahenk içinde gerçekleşir. Ancak ideallerine ulaşmakta zorluklar çıkartılırsa hırçınlaşırlar ve kabalaşırlar.

Yaşamın zorluklarına karşı morallerini hiç bozmadan karşı koyma güçleri vardır. Kendilerine güvenmenin gerekli başarıya sağlayacağını bilirler, ancak bu konuda pek dengeli değillerdir. Disiplinli bir yaşam sürmeye çalış ular. Duygusallığın ve iyi niyetliliğin sorunların üstesinden gelmek için gerekli olduğunu düşünürler.

Verilmesi en zor olan kararlar karşısında bile cesaretlerini yitirmezler. Yaklaşımlarında içten ve dürüsttürler, ilişkilerinde karşı taraftan da aynı yaklaşımı beklerler. Gelişmeye ve yeniliklere açıktırlar. Hisleriyle çevrelerini yönetebilirler. Giriştikleri her işe meydan okurlar. Çıkarlarının büyük önem taşıdığı işlerde iyice yoğunlaşırlar. Paraya aşırı düşkünlükleri vardır, ancak parayı pek değerlendirdikleri görülmez, gereksiz harcamalarla paralarını tüketirler.

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

UĞUR SAYISI 3 OLANLAR

Özelliği: Sabırsızlık ve başarı.

Uğurlu Taşı: Yakut.

Uğurlu Rengi: Menekşe.

Uygun Partneri: 5, 6 ve 9.

 

Zeka düzeylerinin yüksek olması bulundukları ortamlarda hemen fark edilmelerini sağlar. Çevrelerinde olanı biteni dikkatle izleyerek kendi çıkarları için oluşacak fırsatları iyi değerlendirirler. Yaratıcı olmaları ve üstün zekaya sahip olmaları nedeniyle değişik fikirler üreterek uygulamada başarılı olurlar. Ancak sabırsız olmaları ve dinlenmek için kendilerine zaman ayırmamaları onlar için büyük bir dezavantajdır.

Zorlukların üstesinden gelmeyi, en azından inat etmeleriyle kafalarında daha önceden şekillendirdikleri işi amaçlarına uygun gerçekleştirirler. İnat etmekle ve iradelerini sonuna kadar kullanmakla birçok işi başarıyla sonuçlandırırlar.

Kendi prensiplerini uygularlar ve ellerinden geldiğince taviz vermemeye çalışırlar. Başarılan ya da başarısızlıklarını gurur meselesi olarak görürler. Çalışmalarında öylesine hızlıdırlar ki umulmadık bir anda karşılaşacakları sorunlar, onlar için işi daha da teşrik edici bir duruma neden olur. İşlerini bitirdiklerinde başarılarıyla bir çocuk gibi övünürler.

İnsanları ve ilişkilerini gözlemlemekten büyük keyif alırlar. Bu onların yaratıcılıklarının pekişmesine neden olur. Bu gözlemlerinde kendisinin ilgisini çeken bir şey olduğunda o durum hakkında gerekli bilgileri toplayarak, konu üzerinde çalışmaya başlarlar.

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

UĞUR SAYISI 4 OLANLAR

Özelliği: Tedirginlik.

Uğurlu Taşı: Safir.

Uğurlu Rengi: Mavi.

Uygun Partneri: 1, 2 ve 7.

 

Samimi ve candan yaklaşımı olan aşırı duygusal insanlardır. İlişkilerinde saflık derecesine varacak kadar dürüsttürler. Bu durum bazı dostları tarafından sömürülmelerine neden olur. Arkadaş edinmedeki çekingenlikleri yüzünden bu sömürülmelerin farkında olsalar bile dostlarını kaybetmemek için pek seslerini çıkartmazlar. Kendilerindeki dürüstlüğü doğuştan bir karakter olarak kabul ederler. Ancak bazı dostluklarında kendileri de içten pazarlıklıdırlar ve bu ilişkide mutlaka bir çıkarı söz konusudur.

Geçmiş ilişkilerini kolay kolay unutmazlar ve geleceğe yönelik davranışlarından tedirginlik duyarlar.

Hırçınlaştıkları zamanlarda aykırı hareketlerde bulunabilirler. Bu durumda, onların değer yargılarının aniden değişebileceğini gösterir. İlişkilerini sürdürmekte isteksizleşirler. Her sözün hareketin yanlış yönlerini bulmaya, çalışırlar.

Sorumluluklarının bilincindedirler. Görevlerini en ince ayrıntısına kadar yerine getirmeye çalışırlar. Zorluklar karşısında ümitsizliğe kapıldıkları da olur ama ellerinden gelen çabayı gösterdiklerine inanırlar. Çıkarları söz konusu olduğunda beklenmedik bir şekilde hayli becerikli olurlar. Böyle bir durumda en zor işlerin bile üstesinden kolaylıkla gelirler.

Hafızaları çok güçlüdür. Yaratıcı olmalarından ötürü sanata oldukça yatkındırlar. İlk başlarda kendilerini yetersiz gibi görseler bile sonuçta başarılı olurlar.

Duygusallığa pek önem vermemelerinin nedeni, işlerini daha çok önemsemelerindendir. Hataları karşısında özeleştiri yapabilirler. Hatta kendileriyle alay edebilirler.

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

UĞUR SAYISI 5 OLANLAR

Özelliği: Beceriklilik.

Uğurlu Taşı: Elmas.

Uğurlu Rengi: Kırmızı ve Beyaz

Uygun Partneri: 3, 5 ve 7.

 

Geniş bilgi dağarcıklarını kullanarak insanları etkilemeyi çok iyi becerirler. Akıcı konuşmaları ve iyi rol yapabilme özelliklerinden dolayı çevrelerinde bir lider gibi saygı görürler. Bulundukları ortamda tüm ilginin kendilerinde olmasını istediklerinden bütün becerilerini kullanarak bu ilgiyi üzerlerinde toplarlar. Espritüel olmaları ve bu durumu içten bir şekilde yansıtmaları o ortamda bulunanların hepsinden farklı bir kimlik oluşturmalarını sağlar.

Ahlaksal ve toplumsal kurallara bağlı olmalarıyla tanınırlar. Duyguları ön plana çıkartmaktan hoşlanmazlar. Söz konusu duyguları olunca ne zaman ne şekilde davranacaklarını kestirmek olanaksızdır. Bazen aşırı karamsar olup bunalımlara girdikleri de görülür. Bu gibi durumlarda tüm dünyayla ilişkilerini keser ve işlerini yarıda bırakabilirler.

Kendi belirledikleri ideallerine ulaşmak için her yolu denemekten çekinmezler. Başarılarını beğenmezler, zira daha iyisinin yapılabilenini mutlak olduğunu düşünürler. Kendi çıkarları için yapılacak her işi herkes için iyidir diyerek destekleyebilirler. Paranın gücünü bildiklerinden dolayı paraya çok önem verirler.

İlgi alanlarında ya da ilişkilerinde matematiksel yaklaşımlarda bulunurlar. Yaptıkları işte ya da dostluklarında bu özelliklerini kullanarak dürüst olduklarını ispat etmeye çalışırlar.

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

UĞUR SAYISI 6 OLANLAR

Özelliği: Yaratıcılık ve Karizma.

Uğurlu Taşı: Zümrüt.

Uğurlu Rengi: Yeşil ve Beyaz.

Uygun Partneri: 3, 8 ve 9.

 

Giriştikleri işlerde oldukça başarılıdırlar. İleriyi iyi görmelerinden ötürü planlarını ona göre yaparlar ve en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak eksiksiz uygularlar. Bu konuda biraz bencilce davranmalarının nedeni ise kendi ayaklarının üzerinde durma istekleridir. Kendi yeteneklerinin farkında olan kişilikleri ile çevresine karşı dürüst ve iyi niyetlidirler. Kıskanılmaktan nefret ederler, zira kendileri yetiştirerek belirli bir kapasiteye sahip olmuşlardır. Başkalarının kıskanacağı yerde aynı özveriyi göstermelerini isterler. Düzensiz ve hırçın bir karaktere sahiptirler. Ancak bu huyları onlarda bir iticilik yaratmaz aksine kişilikleriyle bütünleşmesinden dolayı sempati toplarlar.

İnatçı bir yönlerinin bulunmasından dolayı bir işi sonuçlandırmakta hayli aceleci davranırlar. İşlerinde kendilerine memnuniyet verici bir sonuç alamazlarsa aniden sinirlenirler.

Yaratıcı olmaları, sanatı sevmeleri, istenmeyen gelişmeler karşısında hemen savunmaya geçme tehlikeleri doğar. Sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirler.

Çevrelerine yaymış oldukları olumlu enerjiyle kendisine karşı olanları bile zamanla kendi saflarına çekebilirler. Bu özelliklerinden dolayı dost çevreleri hayli kalabalıktır. Ruhları her zaman için dinamik bir enerjiyle kaplıdır ve dostlarının da kendilerine ayak uydurmaları için çaba harcarlar.

Tartışma anında benimsedikleri konunun en ateşli savunucusu olurlar. Sistemli bir tartışma anlayışları vardır. Eğer çıkış noktaları doğruysa haklı düşündüklerinin sonucuna yavaş yavaş ve madde madde ispatlayarak varırlar.

İçten gelen cesaretleri ve atak davranışları vardır. Yeni şeyler öğrenme güdüleri onları sürekli araştırmaya yönelirler.

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

UĞUR SAYISI 7 OLANLAR

Özelliği: Kararsızlık.

Uğurlu Taşı: Akik.

Uğurlu Rengi: Beyaz.

Uygun Partneri: 1, 2 ve 4.

 

Sakin ve huzurlu bir yaşamdan hoşlanan, başkalarının hakkında ileri geri konuşulmasından hoşlanmayan, çevresiyle olan ilişkilerinde mesafeli ve saygılı olan, ilgilendiği her konuda olayı iyice özümlemeden fikir beyan etmeyen bir karakter çizerler.

Sabit fikirlerden hoşlanmayan ve sürekli değişimden yana olan ve özgürlüğüne aşırı derecede önem veren bir karizmaya sahiptirler. Hareketleri ve düşünceleri kısıtlandığı zaman huzursuz ve agresif olurlar. Yalnızlığı sevmeleri onları bazen karamsarlığa iter.

Sezgilerinde oldukça güçlüdürler ve tahminlerinin doğruluk derecesi hayli yüksektir. Deneyimleri sayesinde insanlarla kolay dostluklar kurabilirler.

Bir şeyin ağır aksak yürümesine tahammülleri yoktur. İçtenlikleri ve yardımsever olmalarından dolayı başı sıkışan dostlarının kapısını rahatlıkla çalabilecekleri iyi bir arkadaştırlar. Başkalarının sorunlarına çözüm bulmada gösterdikleri dikkat kendileri için çok önemlidir. Her sorunun bütünüyle önemli olduğuna ancak asıl meselenin ayrıntılarda gizli olduğuna inanırlar.

Karizmatik bir yapıya sahip olmaktan hoşlanırlar. Ancak başkaları tarafından anlaşılmamaktan da şikayetçi olurlar. Bazen böylesine uyumsuzlukları da bir arada bulundurabilirler.

Başarılarının herkes tarafından takdir edilmesinden büyük zevk alırlar. Hatta daha da ileri giderek takdir edilmeyi amaç olarak kabul ederler. İçinde bulundukları konumdan her zaman için şikayetçidirler. Bunun nedeni ise, daha çok başarı ve daha fazla yükselmektir. Bu konuda önlerine çıkabilecek tüm fırsatları değerlendirirler.

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

UĞUR SAYISI 8 OLANLAR

Özelliği: Açık sözlü ve cazibeli.

Uğurlu Taşı: Elmas.

Uğurlu Rengi: Mor Menekşe.

Uygun Partneri: 1, 3 ve 5

 

Macerayı seven ve tehlikeyle iç içe yaşamaktan hoşlanan bir karakter çizerler. Bu özellikleri onları bulundukları çevrede hayli çekici kılar. Davranışlarında oldukça rahattırlar ancak damarlarına basıldığı takdirde iyice hırçınlaşırlar.

Öylesine güçlü bir hafızaya sahiptirler ki gördüklerini, öğrendiklerini bir bilgisayar gibi belleklerine yükleyerek kesinlikle unutmazlar. Yaptıkları işlerde tam verimli olabilmeleri için engellenmemeleri gerekir. İşlerini gerekli kurallara göre yönetirler. Gerektiğinde kurnaz olabilirler. Ektiklerini biçmek için beklemesini ve sabırlı olmasını iyi bilirler.

Olayları yorumlamada her zaman için mantıklarını kullanırlar. Böylesine soğukkanlı olmalarından ötürü diğer insanlara örnek olurlar. Doğru yolu bulmak için hisleriyle hareket etmezler. Dışarıdan bakıldığında soğuk görünebilirler, ancak içlerinde ruhsal bir saflık, dürüstlük, sevgi ve saygı vardır. Zor durumda olanlara yardım etmek için kendi çıkarlarını bile ikinci plana atarlar. Diğer insanlardan farklı bir yapıda olduklarını bilirler çünkü hislerinin temizliğine güvenleri tamdır.

İşlerine gelmeyen konuları kötüleyerek eleştirebilir ya da fanatik derecede muhalif, kaba ve düşüncesiz olabilirler. Ancak bu gibi durumlarda böylesine çıkışlarının haklılık derecesi bulunabilir.

Sohbet etmekten, doğayla iç içe yaşamaktan ve bol bol spor yapmaktan hoşlanırlar. Bedensel sağlıklarına aşırı düşkünlükleri vardır. Ev ortamında düzeni ve disiplini çok severler.

UĞUR SAYINIZA GÖRE KARAKTERİNİZ NASIL?

UĞUR SAYISI 9 OLANLAR

Özelliği: Bonkör ve gerginlik.

Uğurlu Taşı: Yakut.

Uğurlu Rengi: Mavi ve koyu tonlan.

Uygun Partneri: 1, 3 ve 5.

 

Dört dörtlük bir insan profili çizerler ve amaçlarına ulaşabilmek için her türlü zorluğa göğüs gerebilirler. Bağımsız ve özgüven içinde olmaları kimseye karşı ödün vermemeleri başarılarında en büyük etkendir. İçinden çıkılması zor olan sorunlar onların mücadeleci ruhlarını körükler. Kendilerine ayak bağı olacak insanlara karşı tavır alırlar.

Böylesine mükemmel olmaları bazı dostlarını kızdırsa bile onlar doğru bildikleri yoldan şaşmazlar. Ancak anlaşılabilmek onların en büyük problemleridir. Zira dostları tarafından aşırı fanatik bulunurlar, ama aslında kesinlikle böyle değillerdir, sadece içlerindeki başarma arzuları çok yüksektir. Fiziksel ve ruhsal açıdan da sağlam olmaları kendilerine olan güvenlerini iyice arttırır.

Temiz giyinmek ve bakımlı olmak prensipleri arasındadır.

Sanata yatkınlıkları da vardır. İnsanlarla olan ilişkilerinde sadakate, dürüstlüğe ve sevgiye önem verirler. Pırlanta gibi kalpleri vardır. Aşırı duygulu olmaları ve düşünceli davranmalarından bu yönleri hemen fark edilir.

Kendi işlerini kurmak ve o işe bütün dikkatlerini vermek isterler. Tek başlarına çalışmaktan hoşlanırlar, olumlu ya da olumsuz tüm kararların sorumluluğunu yüklenmek isterler. Çok çeşitli fikirler üreterek bunları uygulamaya koyarlar ve elbette ki başarıyı yakalarlar. İşlerini en ince ayrıntısına kadar kendi denetimleri altında tutmak isterler.

Kimseye taviz vermek eğiliminde değillerdir. Çıkarları bile söz konusu olsa, doğru bildikleri yoldan kesinlikle vazgeçmezler. Prensiplerinden ödün vermek kişiliklerine ters düşer.

Katı ve sert olmaları, onların olumsuz yönlerinden biridir. Fikirlerini kabul ettirebilmek için kavgayı bile göze alırlar. Tedirgin olduklarında düşüncelerinde bir durgunluk yaşarlar, işleriyle ilgilenemezler.

Her şeyin aşırısına kaçacak bu tedirgin durumdan kurtulmaya çalışırlar. Ulu orta ve gereksiz konuşmaları çoğu zaman başlarına umulmadık dertler açar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: http://www.mistikalem.com/yenicag/ugurlu-sayiniz-kac-ve-ugurlu-sayiniza-gore-karakteriniz-nasil-haberi-5092

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

THE SWIRLS HAVE FUN TOO!

THE SWIRLS HAVE FUN TOO!

"ROUGE GAGNE" by EMILY DICKINSON

"ROUGE GAGNE" by EMILY DICKINSON

HUBBLE'IN 34. FIRLATILIŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!
AĞRILARIMIZIN RUHSAL NEDENİ

AĞRILARIMIZIN RUHSAL NEDENİ

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kötü Anlar

probiyotik

Büyük İskender Yolculuğu (IV)

bubble30
Nielawore

THE SWIRLS HAVE FUN TOO!

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun