Mayıs 13, 2024

HALA ÇÖZÜLEMEYEN ANNUNNAKİ GİZEMLERİ

Anunnakiler hakkında diğer içerikte bilgilendiğimize göre biraz da en gizemli özelliklerinden bahsedelim. Pek çok gizemli özelliği olsa da bahsedebileceğimiz birkaç tanesinden bahsedelim.

HALA ÇÖZÜLEMEYEN ANNUNNAKİ GİZEMLERİ

ANNUNNAKİ BİLEZİĞİ

Günümüzdeki kol saatlerine benzeyen gizemli bir bileklik vardır. Bu, birçok akademisyen tarafından daha fazla önemsiz basit bilezikler olarak yorumlansa da dünyadaki birçok kişiye göre, esrarengiz ‘Anunnaki bileziği’ günümüz araştırmacılarının kabul etmeye istekli olduğundan çok daha esrarengiz bir anlama sahiptir.

HALA ÇÖZÜLEMEYEN ANNUNNAKİ GİZEMLERİ

GİZEMLİ ÇANTA

En gizemli özellikler arasında yer alan çanta, Sitchin ve diğer araştırmacılara göre, antik Anunnaki’nin sözde yaşam suyunu biriktirdiği bir çeşit kutu olan ve genetik deneylerinde kullanılan hem insanların hem de hayvanların taşınabilir gen bankaları gibi bir çantadır.

HALA ÇÖZÜLEMEYEN ANNUNNAKİ GİZEMLERİ

ÇAM KOZALAĞI

Gizemli çantalara ve kol saatlerine ek olarak, diğer unsurlar eski Anunnaki tasvirlerine özgüdür.

Anunnakilerin temsil edildiği çoğu oymada, ‘Tanrı’nın’ sağ eliyle bir çeşit çam kozalağı tuttuğu görünür. Birçok araştırmacıya göre, esrarengiz çam kozalağı çok önemli bir anlam taşıyor. David Wilcock’a göre, çam kozalağı epifiz bezini sembolize ediyordu. Wilcock’a göre ise, Anunnakiler, epifiz bezini tam potansiyelini sağlamak için tam anlamıyla nasıl kullanıldığını biliyorlardı.

HALA ÇÖZÜLEMEYEN ANNUNNAKİ GİZEMLERİ

YILAN

Eski Babil’de Anunnaki’yi tanımlamak için kullanılan terim, “ejderha” veya “büyük yılan” anlamına gelen “SIR” idi.

Antik Anunnaki Tanrısı’ Enki‘, sözde Yılan Birliğine ait olduğuna inanılıyordu. Enki ile ilişkili sembol, mevcut tıbbi sembolümüzle ilişkili bir sembol olan caduceus’un iki sarmal yılanıydı, ancak eskiden bu sembolde 3 tür anlam gizlenmiş olabilir: Anunnaki’nin sürüngen doğası, aralarında ve iddia edilen sürüngen uzaylı ırkı arasındaki bağlantıları çiziyordu. İnsan DNA’sı ile benzerlikleri gösteren sürüngen genetik sembolü.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: https://beyinsizler.net/uzayli-irk-antik-anunnaki-nin-3-gizemli-ozelligi/

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun