Mayıs 17, 2024

GÖRÜNMEZ ENERJİ: FENG SHUI

Feng Shui kelime anlamı olarak rüzgar ve su manasına gelir. Bunun sebebi doğadan gelen rüzgarların ve suyun enerjisinin hayatımızı daha dengeli kılacağı, bereket ve şans getireceğine dair bir felsefedir. Kökeni Çin'e dayanan “Chi” Feng Shui'nin ana unsurudur. Chi her yerde bulunan görünmez bir enerji anlamına gelir. Bu enerji belli bir alanda toplandığı zaman ise o yerin Feng Shui'si iyi demektir. Temel Feng Shui gereçlerini kullandığınız takdirde çevreniz ve doğayla ahenk içinde olabilir ve bu sayede sağlık, başarı ve mutluluğa erişme yolunda doğru adımlar atabilirsiniz.

GÖRÜNMEZ ENERJİ: FENG SHUI

Feng Shui yöntemlerini yaşam alanlarınızda uygulayabilmeniz için işe Uzakdoğu'yu temsil eden objeleri kullanmakla başlayabilirsiniz. Evinizde, işyerinizde enerjinin doğru bir şekilde akabilmesi için eşya ve mobilyaların size şans getirecek şekilde dekore edilmesi anlamına geliyor Feng Shui. Evinizdeki çeşitli aksesuar ve mobilyaların renklerinde, konumlarında, desenlerinde yapacağınız düzenlemelerle negatif enerjiyi azaltırken pozitif enerjiyi arttırıyorsunuz. 

GÖRÜNMEZ ENERJİ: FENG SHUI

Feng Shui temelde bir inanç sistemi olmadığından kendi inancınıza uygun olarak obje seçimi yapabilirsiniz. Yine kendi inancınıza göre evinizi hangi sembolün koruyacağınıza inanıyorsanız giriş kapınıza onu yerleştirmelisiniz. Mesela nazar boncuğu.

GÖRÜNMEZ ENERJİ: FENG SHUI

Feng Shui eşya düzenleme sanatına göre en ideal evler dikdörtgen veya kare olanlardır. Pencereler de evin kendisi gibi mümkünse dikdörtgen şeklinde olup dışa doğru açılmalıdır. Evdeki tek kapıya karşılık üç pencere olmalıdır. Evdeki diğer bölümler orantılı olmalı, salon yatak odası gibi alanlardan daha geniş tutulurken mutfak yahut yemek odasından daha yüksek konumda olmamalıdır. Feng Shui salon, mutfak, yatak odası gibi yaşam alanları için farklı prensiplere sahiptir.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

SOUTHERN LIGHTS IN THE SKY - YES, NOT NORTH!
SOLAR FLARES ON 7-8 MAY

SOLAR FLARES ON 7-8 MAY

FİLLERİN SELAMLAŞMAK İÇİN FARKLI İLETİŞİM BİÇİMİ

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Basit Kandırmaca

probiyotik

Ketçap Nasıl Bulundu?

bubble30
Nielawore

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun