Mayıs 17, 2024

FENG SHUI RENKLERİ

Feng Shui tamamen enerji akışını yönlendirmeye yönelik bir öğreti olduğu için dekorasyonda pozitif enerji veren renkler kullanmak da çok önemlidir. Feng Shui renkler konusunda oldukça titiz bir felsefe ve evinizde enerji veren renkler kullanmanın yaşam kalitemizi ve iç huzurumu arttıracağını bize gösteriyor. Bu renkler hangileriymiş gelin hep birlikte inceleyelim.

FENG SHUI RENKLERİ

Kırmızı

Uzakdoğu kültürüne göre şansın rengidir.  Bildiğiniz gibi aşkın, tutkunun ve neşenin rengidir kırmızı. Ölçülü kullanmak önemlidir, fazlası huzursuzluk verebilir. Mutfakta ateşi simgeleyen nesneler olduğu için orada kullanılmasına gerek yoktur.

FENG SHUI RENKLERİ

Yeşil

Doğallığı ve saflığın simgesidir. Aynı zamanda yeşil renk büyümeyi temsil eder. İçsel denge ve huzuru da sağlayan yeşil rengini evinizin pek çok bölümünde kullanabilirsiniz. Bu nedenle eğer yoga yapıyorsanız evinizde yoga yaptığınız alanlarda tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda çcuk odalarınız için ideal bir renktir.

FENG SHUI RENKLERİ

Mavi

Suyu temsil eden mavi, Kişiye huzur veren dinlendirici bir renktir. Evin pek çok yerine uygun bir renktir. Mavi yatak odaları için ideal renklerden biridir. Duvarlarınızda ve yatak örtülerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

FENG SHUI RENKLERİ

Turuncu

Yaratıcılığı kuvvetlendiren ve de dikkati sağlayan renklerden birisi olan turuncu bu niteliklerinden ötürü çalışma odaları ve ofisler için son derece uygundur. Duvarlar için iddialı olan bir renk olmasından ötürü aksesuar ve objelerde kullanmanız daha doğru olacaktır. Turuncu rengini kullanırken arkanızdaki eşyalarda olmamasına dikkat etmeli, görebileceğiniz alanlarda kullanmalısınız.

FENG SHUI RENKLERİ

Beyaz

Saflığın ve temizliğin rengi beyaz kişiye verdiği güven duygusundan ötürü evin her bölümünde rahatlıkla kullanılabilir. 

FENG SHUI RENKLERİ

Mor

Zihinsel motivasyon, kişisel farkındalık ve şifa enerjisi yüksek olan mor rengi titreşimi olan bir renktir. Bu özelliğinden ötürü ölçülü kullanılmalıdır. Yatak odası için ideal renklerden biri olan moru yatak örtülerinde tercih edebilirsiniz. Kişiyi düşüncelere sevk eden bir renk olduğundan oturma odası da ideal kullanım alanlarından biri olacaktır.

Yorumlar

  • Renklerin çok farklı anlamları varmış

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

SOUTHERN LIGHTS IN THE SKY - YES, NOT NORTH!
SOLAR FLARES ON 7-8 MAY

SOLAR FLARES ON 7-8 MAY

FİLLERİN SELAMLAŞMAK İÇİN FARKLI İLETİŞİM BİÇİMİ

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Basit Kandırmaca

probiyotik

Ketçap Nasıl Bulundu?

bubble30
Nielawore

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun