Mayıs 01, 2025

Masaru EMOTO’nun Su Deneyi (II) – Friendz10

Bay Emoto dünyanın değişik kaynaklarından alınan ve değişik durumlarda olan suyun kristalize şekillerinde birçok büyüleyici farklılıklar keşfetmiş. Akarsulardan ve kaynaklardan alınan su çok güzel geometrik şekilleri olan kristal desenler gösterirken, sanayi ve yerleşimin yoğun olduğu yerlerden alınmış kirli ve toksik su ve su borularında, depolarda bekletilen durgun su kesin olarak şekilsel bozukluk ve rastgele oluşmuş kristal şekiller oluşturuyor.

Masaru EMOTO’nun Su Deneyi (II) – Friendz10

Bu fotoğraflar suyun inanılmaz yansıtmalarını gösteriyor. Canlı ve her duygu ve düşüncemize tepki veren bir madde. Suyun, çevresindeki titreşim ve enerjiyi kolayca kopyaladığı açıkça ortada. Su, bir şey söylendiğinde, aktarıldığı anda, anında etkilenmekte.

Masaru EMOTO’nun Su Deneyi (II) – Friendz10

Fotoğraflardaki dondurulmuş sulara fotoğrafları çekilmeden önce ya sözel olarak veya şişenin üstüne yazılarak resimlerin altındaki kelimeler yüklenilmiş. Suyun kelimelerin manalarının enerjisini kopyalayıp, görüntü olarak verdiği yansımanın gerçekliği şaşırtıcı.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

DEPREM

DEPREM

Alternatif Akım ve Radyo

Alternatif Akım ve Radyo

Alternatif Akım

Alternatif Akım

Tesla ve Elektrik

Tesla ve Elektrik

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Zayıf Taraf

probiyotik

DEPREM

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun