Mart 29, 2024

HANGİ GÜN HANGİ RENK İLE İLİŞKİLİ?

Günün Renkleri, her saat kendi kişisel titreşiminizi etkileyen bir gezegen tarafından yönetiliyor. Haftanın her günü, belirli bir gezegenden ve çeşitli özelliklerinden etkilenir. Her gezegenin aslında kendisiyle ilişkilendirilen bir rengi ve mantrası vardır. Bu rengi giymeniz ve mantrayı gün boyunca söylemeniz sizin için yararlıdır. Rengi giyip güne mantra derken, aslında gezegeni ve titreşimlerini kabul etmiş oluyorsunuz. Gelecek şanslara kendinizi açmış olursunuz.

HANGİ GÜN HANGİ RENK İLE İLİŞKİLİ?

PAZARTESİ

Yönetici Gezegen: Ay

Renk: Beyaz

Taş: İnci, Kabuklu, Aytaşı

Nitelikler: Annelik çekişiyle, ay duygusal bedenimizi besler. Pazartesi günleri yininizi veya dişil enerjinizi onurlandırmak için en iyisidir. Ay’ı tatmin etmek için pazartesi günleri stres ve aktivite seviyelerini azaltmayı tercih edin. Günün rengi… Ay, topluluk ve iletişim gezegeni olduğundan, “manik pazartesi” bağlantı kurmak içindir. Arkadaşlarınla dışarı çıkın bol bol eğlenin imkanınız var ise.

Ne giymeli: Beyaz

HANGİ GÜN HANGİ RENK İLE İLİŞKİLİ?

SALI

Yönetici Gezegen: Mars

Renk: Kırmızı

Taş: Kızıl Mercan, Carnelian

Nitelikler: Ateşli gezegen Mars bize lezzet ve enerjimizi verir. Sert yanı nedeniyle, Mars geleneksel olarak (olumsuz bir etkiye sahip) zararlı bir gezegen olarak kabul edilir. Jyotish Salı günleri seyahat, düğün, görüş ve görüşmeler için sakınmayı tavsiye ediyor.  Ancak, saldırganlık Mars günlerinde yaygın olduğu için, atletik çabaları ve yarışmaları takip etmek için iyi bir zaman. Mars mühendis olarak düşünüldüğü için bu, matematik veya araştırma için de iyi bir gündür.  Onur ve hak niyeti salı günleri göz önünde bulundurulması gereken önemli konulardır.

Ne giymeli: Pazar günleri gibi, salı günleri de yanan kırmızıları gerektirir. Mars’ı rahatlatmak için kırmızı mercan taşı tavsiye edilir. Eğer anayasada bir pitta (ateş) dosha üstünlüğüne sahipseniz  , kırmızı mercandan yapılmış bir kolye onu yatıştırmaya yardımcı olabilir.

HANGİ GÜN HANGİ RENK İLE İLİŞKİLİ?

ÇARŞAMBA

Yönetici Gezegen: Merkür

Renk: Yeşil

Taş: Zümrüt, Akuamarin, Yeşil Turmalin, Peridot

Nitelikler: Merkür, yıldırım hızında zekâ, neşe ve çocuksu enerji ile tanınır. Bu gezegen iletişim, eğitim ve ticareti yönetir. Çarşamba günleri, kendi kendine zihnizi çalıştırma ve özen gösterme günüdür.

Ne giymeli: Merkür yeşil renkle temsil edilmiştir, bu yüzden çarşamba günleri yeşil bir şey giyin, zümrüt taşlı bir mücevher parçası olabilir.

HANGİ GÜN HANGİ RENK İLE İLİŞKİLİ?

PERŞEMBE

Yönetici Gezegen: Jüpiter

Renk: Sarı

Taş: Sarı safir, Kehribar, Topaz, Sitrin

Nitelikler: Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter, perşembe gününü yönetiyor. Bu iyilik ve cömertlik gezegenidir; bu nedenle, hizmet verme ve zamanınızı bağışlama perşembe günleri hayırlı sayılır. Ay gibi, Jüpiter sosyal bir gezegen ve perşembe günleri en çok sevdiklerinize harcayınız.

Ne giymeli: Hayatında daha fazla bolluk ve şans getirmeyi umarak mı? Perşembe günleri giyecek sarı bir şey bulun.

HANGİ GÜN HANGİ RENK İLE İLİŞKİLİ?

CUMA

Yönetici Gezegen: Venüs

Renk: Pembe, Beyaz, Hafif Mor

Taş: Pırlanta, Beyaz Safir

Nitelikler: Güzel Venüs, sanatın gezegenidir, bu yüzden sanatın tüm yönlerini keşfetmek için en iyi gün. Yaratıcı olun ve içinizdeki rock yıldızınıza dokunun. Venüs’ü memnun etmek müzik yapmak, dans etmek ya da çizim yapmak gibi görünebilir. Cuma günleri romantizm için de mükemmeldir, çünkü Venüs derinden aşka bağlı, ilahi bir kadınsı gezegendir.

Ne giymeli: Pazartesi günlerine benzer şekilde Venüs ve Ay’ın ikisi de beyazlarla temsil edilir. Çoğu zaman cuma günleri bir miktar pembeler ya da hafif morlar kullanılır.

HANGİ GÜN HANGİ RENK İLE İLİŞKİLİ?

CUMARTESİ

Yönetici Gezegen: Satürn

Renk: Siyah, Koyu Mavi

Taş: Mavi Safir, Lapis Lazuli, Ametist

Nitelikler: Ağır ve durgun Satürn, cumartesi günlerini yönetir; bu da maddi veya sosyal girişimler için ideal olmayan bir gün olmasını sağlar. Genellikle kayıplar ve çekişmelere neden olduğu düşünülürse, bu gezegen bizim en büyük öğretmenimiz olabilir.  Haftanın başında, Satürn sizi zihninizi arındırmaya ve yeni bir döngüye hazırlanmaya yansıtmaya davet ediyor. Bu doğada geri çekilmek ve meditasyon keşfetmek için mükemmel bir gün. Jyotish’e göre, dağlar Satürn enerjisinin olumlu yönlerini ortaya çıkarıyor, böylece cumartesi günleri ormanda arınmak için mükemmel, tabiat Ananın çamurunda kirlenin ve adeta orman havasında arının.

Ne giymeli: Satürn koyu renkler ile temsil edilir, yani siyah ve koyu mavi. Resmi kıyafetlerin dışına çıkın, çünkü Satürn kesinlikle sizin tarafınızdan tutulması gereken bir gezegendir.

HANGİ GÜN HANGİ RENK İLE İLİŞKİLİ?

PAZAR

Yönetici Gezegen: Güneş

Renk: Turuncu

Taş: Yakut, Kırmızı Spinel, Bloodtone

Nitelikler: Jyotish’te güneşin ruhun bir yansıması olduğuna inanılır. Bu ruh hali nedeniyle, pazar günleri manevi arayışlara ithaf etmek için en iyi gündür. Güneş Selamlar pazar sabahı güneş gününü selamlamak ve onurlandırmak için güzel bir yoldur. Vedik (Batı) kültürde, güneşe saygı duymanın sağlığa yönelik bir nimet ve pozitif enerjiyi artırdığı kabul edilir.

Ne giymeli: Pazar günleri kırmızı giyerek güneş enerjisinin çoğunu getirin. Bir havai fişek gibi giyinmek, sadece kırmızı çoraplar giymek veya yakut rengi bir parça bulundurmanız yeterli olacaktır.

Yorumlar

  • İlginç bilgiler

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

YILDIZ DOĞUMUN AŞAMALARI: N11B NEBULASI
KOZMİK IŞIK GÖSTERİSİ: FS TAU YILDIZ SİSTEMİ
YILDIZLARIN DOĞDUĞU YER: CARİNA NEBULASI
ÇOCUKKEN BESLENİLEN EN ENTERESAN HAYVAN

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Ortamı Anlamak

probiyotik

Anadolu'nun Film Ticareti

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun