Nisan 27, 2024

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

Öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı da tavsiye ederek hemen koç dolunayının burçlara etkisine geçelim.

KOÇ

Burcunuzdaki dolunayla hayatınızın iplerini tekrardan ele almak isteyebilirsiniz. Engellerin ortadan kalkmasıyla yetenekleriniz ve liderlik kapasitenizle yapmak istediğiniz girişimleri hayata geçirebilirsiniz. Sağlığınızla yakından ilgilenebilir, dış görüntünüz ve imajınızla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. İlişkilerde ben sen dengesini kurmakta zorlanarak bencil davranışlar sergilemeye eğilim gösterirseniz sert kırıcı düellolar kaçınılmaz hale gelebilir.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

BOĞA

Hiçbir insan, durum ve koşula bağlı kalmadan sezgilerinizi dinleyecek gözüküyorsunuz. Sizin için en doğru olan kararları onay almadan hayata geçirerek büyük bir iç ferahlama yaşayabilirsiniz. Bastırdığınız duygu ve düşünceler sizi patlatacak konuma getirebilir. Haklıyken haksız duruma düşmemeye özen göstermeli mahrem alanınızı korumaya özen göstermelisiniz. Bağımlılık ve takıntı gibi sizi zarara sokan ruhsal sorunlardan arınmak için bir fırsat yakalayabilirsiniz.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

İKİZLER

İletişim becerilerinizle yeni gruplara katılmak ve yeni arkadaşlar edinmenizin pek zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Sosyal organizasyon ve topluluklarda liderlik yapabilir, sorumlulukların başına geçerek adınızdan söz ettirebilirsiniz. Gönüllü yardımlar, zor durumda kalan insanlara yardım eli uzatmak gibi toplumsal görevlere sıcak bakmanız da olası. Kardeşleriniz ve saygı duyduğunuz insanlardan da başarmak istedikleriniz doğrultusunda destek görebilirsiniz.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

YENGEÇ

Başarılarınızın gözle görülür olması, popülerlik, ilk konuşma sırası ve ön koltuğun size verilmesi gibi her alanda parlayacağınız bir süreç olacaktır. İnsanların sizin ilginize ve sevginize muhtaç konumda olmaları egonuzu besleyecek, bilhassa mesleki alanda fırsatlar önünüze gelebilir. İlgilenmeniz gereken sorumluluklar epey çokken aile üyelerinizi, eşinizi ihmal etmemeye dikkat etmelisiniz. Kariyer ve aile arasında adeta ikiye bölünmeniz gerekebilir.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

ASLAN

Sizden farklı kültür ve değerlere sahip insanlarla bir arada olmaktan, yeni yerler keşfetmekten zevk duyabilirsiniz. Bilginiz, görgünüz, hayata bakış açınızla diğer insanlara ilham olabilirsiniz. Kimileriniz evlilik hazırlıklarına başlayabilir. Ciddi beraberliklerde ortak karar alarak fedakarlık yolunda ilerleyebilirsiniz. Kuracağınız veya yolları ayıracağınız ortaklık iş birliklerinde kararlı uzun vadeli tutumlar sergileyebilirsiniz.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

BAŞAK

Ticari birliktelikleriniz, kardeşlerinizle ortak mal paylaşımlarınız, çocukluk arkadaşlarınızla birlikte icra ettiğiniz projelerinizle bağlantılı önemli girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Müşterek paralarla ilgili hak aramanız mümkün gözükmektedir. Borç alma veya verme gündeminiz olabilir. Aracınızın bakımı, kasko ve sigorta işlemleri, cerrahi işlem gerektiren sağlık sorunlarınızla ilgilenebilirsiniz.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

TERAZİ

Değer görüp sevildiğinizi daha çok fark edeceğiniz bu süreçte maddi kaynaklarınızda artış dikkat çekebilir. Estetik için güçlü bir eğiliminiz olacaktır. Davalar, danışmanlıklar, evlilik veya ortaklık yoluyla elde ettiğiniz gelir kaynaklarınızda size en uygun biçimde haklarınızı temin edebilirsiniz. Bekarsanız şans getiren bir partnerle tanışabilir, güçlü devam eden birlikteliğinizde evlilik kararı alabilirsiniz.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

AKREP

Arka planda hazırlandığınız proje, toplantı ve ortaklık girişimleri üzerine son hazırlıkları yapmanız muhtemel gözükmektedir. Sağlığınız, düzeniniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda yüksek miktarda harcama yapabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda iyileşme yaşayabilirsiniz. Terapiler veya yardımlaşmalar sayesinde karamsar ruh haliniz bitebilir. İş ortamınızdan biriyle aşk yaşamaya başlayabilirsiniz veya mevcut süren beraberliğinizde sorumluluklar yer değiştirebilir.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

YAY

Gelecek idealleriniz, projeleriniz ve serbest mesleki kazanımlarınızla ilgili sizi heyecanlandıran güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek yetenek, şans ve desteğe sahip olmaya başlayabilirsiniz. Yavaş ilerleyen süreç hızlanırken duygusal yaşamınızda partnerden kaynaklanan sorunlar sonrasında acele karar vermemeli karşı tarafı daha dikkatli biçimde dinlemelisiniz.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

OĞLAK

Aileniz, eviniz ve akrabalarınızla ilgili sürpriz biçimde gelecek haberler ve önemli gündemler dikkat çekici gözükmektedir. Yakınlarınızla ilgili bizzat sizin ön ayak olmanız, liderlik yapmanız ve sorumluluk almanız gereken konularda kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz. Eski eş ve ortaklarınızla bir araya gelerek müşterek paralar, ortak mal ve değerler üzerine yeni düzenlemeler yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Taşınma, ev alma ve emlak/tapu işlemleri için uygun bir süreç olabilir.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

KOVA

Alacağınız teklif ve haberler, gerçekleştireceğiniz yeni tanışmalar ve çıkacağınız yolculuklar sizi oldukça heyecanlandırabilir. Hızlı bir kısa seyahat planlayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara çok fazla soru sormak, meraklı gözlerle etrafı kol açan ederek, eğitim gruplarına katılarak enerjinizi atmak isteyebilirsiniz. Araç alımı/satımı, teknolojik konular ve risk içeren ticari konularda daha temkinli olarak galeyana gelmemelisiniz.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

BALIK

Değerlerinizde hızlı bir büyüme ile hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir. İşe girmek, zam almak ve yatırımlardan bolca miktarda para kazanmanız mümkün olabilir. Yaşam canlılığınız artabilir. Emek verdiğiniz işlerle ilgili çevrenizden gelen geri bildirimler sizi değerli ve yetenekli hissettirebilir. Yüzünüze veya boyun bölgenize estetik nedeniyle cerrahi işlemlere girişebilirsiniz.,

 

 

Kaynak: https://merkurapp.com/posts/9-ekim-2022-koc-burcunda-dolunay-burclara-etkisi

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

THE SWIRLS HAVE FUN TOO!

THE SWIRLS HAVE FUN TOO!

"ROUGE GAGNE" by EMILY DICKINSON

"ROUGE GAGNE" by EMILY DICKINSON

HUBBLE'IN 34. FIRLATILIŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!
AĞRILARIMIZIN RUHSAL NEDENİ

AĞRILARIMIZIN RUHSAL NEDENİ

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kötü Anlar

probiyotik

Büyük İskender Yolculuğu (IV)

bubble30
Nielawore

THE SWIRLS HAVE FUN TOO!

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun