Nisan 20, 2024

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI

Değerli astroloji severler yine bir dolunay ve yine beraberiz. 9 Ekim 2022 yani bugün 23:54’te koç burcunda kuvvetli bir dolunay gerçekleşecek. Güneş ve Ay karşıt açıyla dolunayın ışığını parlatırken bu esnada Ay-Kiron ve Güneş-Venüs kavuşumları devrede olacak.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI

Nötr tesirler içeren Koç dolunayı kendine dürüst şekilde inanarak yolunda ilerleyenleri güçlü pozisyona getirebilir. Aynı şekilde sağlıklı bağ ve güvenle sürdürülen ilişkilere de renk gelebilir. Dolunayla beraber entrikaların, güç oyunlarının kurbanı olmamak için saf sevgiyle doğal ve dürüst davranışlar içerisine girmeliyiz.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI

Dolunay fazları bir konunun ve kararın pik yapmasıyla ilişkilidir. Koç dolunayı ve takibindeki dört hafta içerisinde ben/sen dengesini kurmaya çalışabiliriz. Öncü nitelik değeri gökyüzünde aşırı vurgulu olması harekete geçmeden durmanın pek mümkün olmayacağını, ancak başlatılacak işlerin de köklü bir yeniliğe zemin hazırlayacağının işaretçisi olarak gözükmektedir.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI

10.Evdeki Ay Kiron kavuşumu hedeflerimize ulaşmak için duygusal davranışlar sergileme eğiliminde olduğumuzu, duygusal zekayı yüksek oranda kullanabileceğimizi fakat çocuksu yönleri aktif kılarak mantıklı bakış açısından uzaklaşma eğilimine karşı bizleri uyarmaktadır. Menkar sabit yıldızıyla etkileşimde olan Ay bazı kişilerin bilinçdışına bağlı kılarak öze inmeden otomatik davranış kalıpları ve yaşam tarzıyla ilerlemesi yüzünden bilmediği konu ve durumlar hakkında vurgun yiyebileceğini göstermektedir.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI

Andromeda’da yer alan Alperatz sabit yıldızı derecesiyle etkileşimdeki dolunay her bakımdan bağımsızlık arzusuna duyulan özlemin artmasını, liderlik arzusunu, geleneksel yapıdan uzaklaşma eğilimini ve sabırsız davranışları temsil etmektedir. Bencillik ve kendimizi toplumdan sıyırmadan kendin olabilmeyi karıştırmadan gerektiğinde göbek bağlarını kesmek faydalı olabilecek.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI

Dolunay anında 4. Evdeki Güneş ve Venüs kavuşumu büyük çaba sarf etmeden de ailevi bağların korunabileceğini, bize çocukluğumuzu hatırlatan sevgi dolu karşılaşmaları, geçmiş ilişkilerin tekrardan canlanmasını veyahut duygusal olarak anılmasını temsil etmektedir. İkinci baharını yaşayan veya yaşamak isteyen kişiler için özellikle çok destekleyici bir dolunay olacak gözüküyor. Koç dolunayın da yükseleni aynı geçtiğimiz 26 Eylül yeniayında olduğu gibi Yengeç burcunda ve yakın derecede gözüküyor. Koç ve Terazi aksı demişken Yengeç burcu temalarını da göz ardı etmemeliyiz. Gelecek günlerde miras, taşınma ve nakliye, mülk alımı ve satımı, evlilik ve boşanma, aile işi ve akraba organizasyonlarıyla ilgili çokça gelişme olabilir.

9 EKİM KOÇ DOLUNAYI

Türkiye haritasının 10. evinde Kiron asteroitiyle kavuşumdaki dolunayda doğrudan iktidar sahipleri, patronlar ve meclisteki güçlü kişilerle bağlantılı yaşanabilecek sağlık sorunları veya prestiji yaralayan toplum önündeki konular gündem oluşturabilir. Dış ticari ilişkilerde daha çok sorumluluk almak gerekirken ithal getirilen ürünlerde kısıtlama, üretimde maaliyet artışının yarattığı pahalılık süreçlerini ülkece konuşabiliriz. Sağlık ve hizmet sektöründe de yeni düzen değişimine gidilebileceğini söyleyebiliriz. İlaçların ve tıbbi malzemelerin tedarik edilmesi, yenilenmesiyle ilgili yeni karar ve düzenlemeler devreye girebilir.

 

Koç dolunayının burçlara etkisini öğrenmek için hemen diğer içeriğe koşun!

 

 

Kaynak: https://merkurapp.com/posts/9-ekim-2022-koc-burcunda-dolunay-burclara-etkisi

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun