Nisan 24, 2024

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

10 Eylül’de gerçekleşen balık dolunayı ve Terazi burcunda Merkür retrosu etkileri başlıyor. Tüm bunların genel etkileri ve burçlar üzerindeki etkileri tabii ki merak konusu. Gelin göz atalım.

 

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

BALIK DOLUNAYI GENEL ETKİLERİ

Balık Dolunayı zamanında verimlilik, bereket artar, işler ve duygular büyür. Geleceğe dair hayaller kurabiliriz. Ruhsal anlamda şifalanmak için en verimli dönemdir. İçsel denge ve huzuru yakalamak istediğimiz bir dönemdir bu süreç. Ama bir o kadar da alıngan olduğumuz, çabucak küsüp kabuğumuza da çekilmek isteyebileceğimiz bir süreç. Sevdiklerimiz için fedakarlıklar yaptığımız zamanlardır. Başkalarına yardım etmek önem kazanırken, onları kurtarmaya çalışırken kurban durumuna düşmemeye dikkat etmeliyiz. Zor koşulları bile rahatça kabule geçeceğimiz, hırslarımızı bir kenara bırakacağımız ‘akışta’ kalabilmenin daha mümkün olacağı bir zaman diliminde olacağız. Dikkat etmemiz gereken en önemli mesele, kendimizi kandırmamak ve gerçeklerden uzaklaşmamaktır.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

MERKÜR RETROSU GENEL ETKİLERİ

24 Eylül’e kadar ilişkiler, ortaklık ve anlaşmalarla ilgili konularda gecikme ve yanlış anlaşılmalarla bol bol karşılaşabiliriz. Bu dönem eski sevgiliden de haberler gelebilir. Yeni ortaklık ve evlilikler için uygun bir zaman dilimi değildir. Karar almak oldukça zor olabilir.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSUNUN BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ BURCU

Dolunay döneminde duyusal olarak çok daha hassas olacak bu burç insanları, iç seslerini dinlemek isteyecekler. İç sesinizi dinlemek ve kendinize biraz vakit ayırmak, uzun zamandır aklınızdaki sorulara cevap bulmanıza yardım edecek.

İç dünyamızda inişler ve çıkışlar yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir ve günlük yaşamın yaşattığı sıkıntılar yüzünden maddi dünyadan bir süreliğine uzaklaşmak isteyebiliriz. Fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek, bu arada eğer kötü bir alışkanlığımız varsa (sigara vb.) bırakmak için çok uygun bir zaman. Sağlığımıza dikkat etmeli, kendimizi zihinsel olarak rahatlatmak için sanatsal faaliyetler, meditasyon gibi araçlara yönelmeliyiz.

Bu dolunay sırasında kazandığınız parada artış yaşanabilir, terfi alabilir veya birlikte çalıştığınız ekibin genişleyip büyüdüğünü görebilirsiniz. İş hayatında en güzel zamanları yaşıyorsunuz. Her ne değişiklik olursa olsun, şu an biraz stresli gibi görünse de uzun vadede size iyi gelecek. Öte yandan perde arkasından çevrilen olaylar, sizin veya sizden gizlenen gizli ilişkiler söz konusu olabilir. Bu dönemde biraz daha inzivaya çekilebilir, psikolojik olarak iyileşme yolunda adımlar atabilirsiniz.

Merkür retrosu döneminde ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda meydana gelebilecek yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. İletişim kazaları çok sık yaşanabilir. Yanlış kişiye yanlış mesajı atma olayı bu dönemde Koç burçlarının başına gelebilir. Ayrıca geçmişten birileri sizinle iletişim kurmak isteyebilir.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

BOĞA BURCU

Balık dolunayı size bol romantizm getiriyor. İlişkilerin ön planda olduğu bu dönemde tutkuyu en derinden hissedeceksiniz. Kendinizi şanslı hissederken geçmişi geride bırakmaya karar vereceksiniz. Sizin için oldukça sosyal, arkadaşlarınızla, içinde bulunduğunuz gruplarla daha fazla bir araya geldiğiniz, hasret giderdiğiniz, duygusal destek aldığınız bir dönem. Ayrıca dargınlıkların giderilmesi açısından da oldukça güzel etkilere sahip. Yanlış anlama, anlaşılma ve alınganlık gibi durumlar yaşanabilir.

Dolunay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Keyif alacağımız yardım organizasyonlara katılabiliriz, hayır işleri ile ilgilenebiliriz Arkadaşlarımızdan duygusal konularda destek göreceğiz. Hayatımızdan bazı insanları çıkarabiliriz. Bu dönemde gelecek planlarımızı tekrar gözden geçirebilir, aldığımız kararları sorgulayabiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili de şanslı bir dönemdeyiz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir.

Bu dolunay size sürpriz bir aşk ile birlikte, sürpriz bir seyahat fırsatı da getirebilir. Hatta belki seyahat edeceğiniz yerde yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu dolunayda kalabalıklar arasında, sevdiklerinizle olacaksınız.

Boğa burçları Merkür retrosunda kaydedilmeyen dosyalar, yanlış kişiye atılan mesajlar ve yanlış anlaşılmalar gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. O yüzden bu dönemde her şeyi iki üç kere kontrol etmeliler.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

İKİZLER BURCU

Son zamanlardaki güven sarsacak olaylardan sonra dengeler değişiyor. Hayatınızı daha doğru bir şekilde ilerletmeye karar verdiniz. Bu sebeple insanların sizi değiştirme çabası boşa çıkacak. Bu dönemde özellikle iş yaşamlarından gerginlikler yaşarsanız bir adım geri çekilip sakinleşmeniz en doğrusu olacaktır. Kariyeriniz ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İdealleriniz ve beklentileriniz yüksek.

Dolunay, kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Üstlerimizle iyi iletişim kurabileceğimiz, fikirlerimizi dinletebileceğimiz bir süreçteyiz. Uzun zamandır istediğimiz bir mevkiye bu dönemde ulaşabiliriz. Yaratıcı projelerimiz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Ancak odak noktamızı kaybetmemeye ve detayları atlamamaya dikkat etmeliyiz. İş arıyorsak, bu süreçte iş bulmamız büyük bir olasılık. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler olabilir. Evlilik ya da çocuk sahibi olma kararı alabiliriz.

Yaratıcılık gerektiren tüm işler için gökyüzü güzel fırsatlar sunarken, kariyerinizde de zorlu bir sürecin sonuna gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Belki bir projeyi tamamladınız, belki bir sunumu başarıyla yaptınız, belki alkışları alıp görevi bir başkasına devrettiniz. Yaptığınız iş ile ilgili bir bitiş söz konusu olabilir. Ama bu dolunay son derece pozitif. Ayakları yere basan planlar, dikkatli adımlar ve gerçeklerin farkında olduğunuz sürece bu Dolunay kariyeriniz için tahmin ettiğinizden daha büyük etkiler yaratabileceği bir dönem oluşturuyor.

İkizler burçlarının Merkür retrosunda gündemleri eski sevgilileri olacak. Eski sevgilileri geri dönmek için can atabilir, bir şekilde karşılarına çıkabilir. Aynı zamanda tesadüfen karşılaşmaları da çok olası. Hayatında biri olan İkizler burçları bu dönemde iletişim sıkıntıları çekebilir. Mesajları atarken de okurken de dikkatli olmalılar.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

YENGEÇ BURCU

Son birkaç haftadır hayatınızdaki taşları yerine oturtmaya ve işleri yoluna koymaya çalışıyorsunuz. Cuma gününden itibaren biraz geri çekilip hayatınıza dışarıdan bakmak ve sizin için gerçekten önemli olan şeyi tekrar düşünmek isteyebilirsiniz. Seyahate çıkmak, deniz kenarlarında uzun yürüyüşler yapmak, geleceğe dair umut dolu hayaller kurup planlar yapmak için çok güzel bir dönemdesiniz.

Özellikle kendinizi büyük bir baskı ve stres altında hisseden Yengeçler, bu süreçte çok derinlere dalmamaya, daha yüzeysel düşünmeye çalışmalılar. Eğitim, yolculuklar, yabancılarla ilgili konular, yayıncılık gibi alanlarda yeni başlangıçlara işaret eden bu dolunay birtakım karmaşa ve belirsizliklere de yol açabilir. Artık bazı şeyler içinize siniyor ve kabullenmeye başlıyorsunuz. Geçmişe değil, geleceğe odaklanma vakti geldi.

Dolunay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımıza da işaret ediyor. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar alabileceğimiz ve hedeflerimizi belirleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuku bir süreç nihayet sona erebilir. Uzun zamandır beklediğimiz bir seyahati gerçekleştirebiliriz. Sosyal medyada ve kardeş, kuzen, komşu ilişkilerinde daha sakin ve anlayışlı olmamızda yarar var.

Özellikle geçtiğimiz Temmuz ve Ağustos aylarında zor günler geçiren Yengeç burçları; bu dolunay ile birlikte, deyim yerindeyse şifalanıyor. Attığınız yeni adımlar birtakım fedakarlıklar sonucu gelebilir. Bu dönemde attığınız yeni adımların veya hayatınıza yeni giren konuların sonuçları tahmin ettiğinizden daha büyük olacak. Başkalarına destek olurken veya bir fedakarlık yaparken kendiniz kurban haline gelmemeye dikkat etmelisiniz.

Yengeç burçlarının Merkür retrosundaki gündemi ev, aile ve iletişim sorunları olacak. Komşularıyla kavga etmeden, kiranın yanlış adrese gitmesine kadar birçok sorunla karşı karşıya kalabilirler. Eşya alırken de dikkatli olmalılar.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

ASLAN BURCU

Dolunay ihtiyaç duyduğunuz yaratıcılığı getiriyor. Uzun zamandır ertelediğiniz birçok şeyde nihayet ilerlediğinizi göreceksiniz. Bu süreçte vaktinizi boşa harcamayan ve önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Yüksek enerjiniz ve duygularınız sizi bir anda tükenmişliğe sürükleyebilir. Bu konuda dikkatli olmanız önemli. Dolunay döneminde elinize ciddi bir para geçebilir ve bu bir iş vasıtasıyla gelebilir. Elinize geçen parayı ev veya arsa almak için değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Dolunay, sekizinci evinizde gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşinizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda nihayet arzu ettiğiniz sonuçlara ulaşabilir, güzel haberler alabilirsiniz. Yeni yatırımlar konusunda kafanızdaki planlar netleşebilir. Borçlarınız ya da yapmanız gereken ödemeler her ne kadar huzursuz bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Spekülatif yatırımlar beklemediğiniz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmaya devam etmelisiniz.

Eşinizin gelirleri, ortaklaşa gelirler, alacak verecek konuları, yatırımlar, borçlar, krediler veya sigortalar gibi konularda etkileri tahmininizden daha büyük olabilecek yeni başlangıçlar zamanı fakat dikkat edilmesi gereken içerisinde yanılgı potansiyelini barındıran bir dolunay. Adımlar dikkatli ve sorgulanarak atılmalı. Bir de Merkür Retrosunun etkisi özellikle ortaklıklar üzerinde sorunlara neden olabilir.

Merkür retrosunda seyahatler ve arkadaşlık ilişkileri konusunda iletişim sıkıntıları yaşayabilir. Seyahate çıkacaklarsa uçak biletlerini birkaç kez kontrol etmeliler. Eğitim alanlar yine tarihler, ticaretle uğraşanlar ise imzaladıkları sözleşmeler konusunda dikkatli olmalı.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

BAŞAK BURCU

Dolunay evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler alanında gerçekleşecek. Bu alan aynı zamanda açık düşmanlıklar ve danışmanlık yapma, danışmanlık alma gibi konuları da ifade eder. Genel olarak ikili ilişkilerinizde birtakım yenilikler yaşayabilirsiniz keza bu dolunay oldukça romantik etkiler taşıyor. Yeni bir ilişki, yeni bir teklif, romantik ve yaratıcı jestlerle ilişkinizin yeni bir boyuta geçmesi söz konusu olabilir. Ortaklıklar ve ilişkiler konusunda bu Dolunay döneminde dikkat etmemiz gereken en önemli etki tabi ki Merkür Retro olacak.

Başak burçları genellikle motivasyonlarının hayatlarını ele geçirmesiyle mücadele ediyorlar. Pes etmeyi sevmiyorlar, hedeflere ulaşmak için ise çok çabalıyorlar. Bu da zaman zaman yorgun düşmelerine neden oluyor. Ancak Dolunay dönemi onlar için bir çıkış yolu olabilir. Sadece atacakları adımları atmak istediklerinden emin olmaları gerekiyor.

Dolunay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmamız ihtimali de var. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir dönemdeyiz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Kariyerde ilerleme, hamile kalma, aşık olma, uzun mesafe seyahatlere çıkma, medyayla ilgili işlerden yararlanma gibi bütün fırsatlar bir bir önünüze serilecek. Bir süredir uğraştığınız işlerinizde de yoğunluğunuz azalıyor. Bu dolunay döneminde nişanlanabilir, evlenebilir, evleneceğiniz kişiyle tanışabilir veya bu konuyla ilgili bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz.

Merkür retrosu gündeminde ilk sırada parasal konular yer alacak. Yanlış yere para gönderebilir, bekledikleri paralar konusunda gecikmeler yaşayabilir ya da bir ürüne gereğinden fazla para ödeyebilirler. Maddi konularda dikkatli olmalılar.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

TERAZİ BURCU

Genellikle çok kararlı ve enerjik olan Teraziler, bu dönemde yorulduklarını ve ara vermek istediklerini hissedebilirler. Eğer dışarı çıkmak daha zor bir hale geliyor ve işleri halletmek yerine evde köşenize çekilmek istiyorsanız bu hiç de garip bir durum değil. Bu dönemde başkalarının hayatınıza sizin yerinize yön vermesine izin vermek rahatlatıcı olabilir.

Dolunay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Yeni bir iş ortamında çalışmaya başlayabilir, yeni ekip arkadaşlarımıza alışmaya çalışabiliriz. Biraz adaptasyon sorunları yaşamamız mümkün. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda bazı rutinler bizi strese sokabilir ve akrabalarımızla tartışmalar yaşayabiliriz. Sağlık açısından hassas günlerdeyiz. Rutin doktor kontrollerini aksatmamalıyız.

İşlerinizle ilgili yeni gündemler, yeni başlangıçlar olabilir. İş arkadaşlarınız, günlük işleriniz, sağlık ve beslenme rutininiz ile ilgili yeni gelişmelere şahit olacağınız bir dönem. Sağlık ve iyileşme açısından oldukça olumlu ve değerlendirmeye uygun zamanlardasınız. Bu konularla ilgili rutinlere belli bir adanmışlık ve teslimiyet duygusuyla yaptığınız yeni başlangıçlar beklediğinizden daha büyük sonuçlara yol açabilir.

Projelerinizi teslim edebilir, büyük bir işi bitirebilir, biraz nefes alacak alan yaratmak isteyebilirsiniz. Yeni bir iş arayan teraziler, hayallerindeki gibi bir iş fırsatına bu dönemde kavuşabilirler. Bu yeni iş, bir arkadaşınız vasıtasıyla size ulaşabilir. Halihazırda bir işiniz varsa da isim yapmanıza yardımcı olabilecek önemli bir projede yer alma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Burcunuzda gerilemeye başlayacak olan Merkür, etkisi 24 Eylül’e kadar sürecek. Terazi burçları bu dönemde hayatlarındaki her planı yeniden gözden geçirmeliler, değiştirmek ya da yavaşlatmak zorunda kalabilirler. Bu dönemde kafaları karışabilir, daha önce verdikleri önemli kararları değiştirmemeye gayret etsinler. Geçmişte karşılarına çıkan olay ve durumlar tekrar çözülmek üzerine önlerine düşebilir.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

AKREP BURCU

Bu dönemde geleceklerinin şekillenmeye başladıklarını hissedebilirler. Bu olumlu bir gelişme olsa da Akrep burçları için büyük bir korku haline gelebilir. Bu korkuyla hayatlarını daha planlı hale getirmeye çalışan Akrep burçları kendilerini rahat bırakıp, keskin planlar yapmaktan vazgeçmeliler. Hayatı akışına bırakmak, bu dönemde yapılabilecek en iyi şey.

Dolunay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Her an sürpriz bir aşk başlayabilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok romantik bir dönem geçirebiliriz. Yaratıcılığımız artabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla ilgili güzel haberler alabiliriz.

Gerçek aşkı, romantizmi ve çocukları simgeleyen astrolojik alanınız göz kamaştırıcı bir şekilde aydınlanıyor. Partnerinizle özel bir yemek organize edebilirsiniz. Deniz kenarında bir restoran mesela? Nasıl fikir? Ancak unutmayın! Dolunaydan kısa bir süre sonra kendinizi bebek patiği örerken bulabilirsiniz! Hamilelik haberi almanız olası.

Aşk, flörtler, hobileriniz ve sahneye çıkıp yaratıcılığınız alanlar oldukça aktif. Özellikle sahne sanatlarıyla uğraşan Akrep’ler için muhteşem bir dönem. Yeni romantik bir ilişki başlangıcına da oldukça açık bir dolunay. Çocuklu akrepler için çocuğunuzla ilgili konularda yeni bir dönem başlıyor. Çocuğunuzun duygusal ihtiyaçlarının artabileceği, aranızdaki bağın daha da kuvvetleneceği bir dönem.

Merkür retrosu döneminde içsel bir bekleme dönemine girmiş gibi hissedebilirler. Düşünceleri çok fazla geçmişe takılabilir. Eski mevzuları düşünmek, korkuların ve endişelerinin artması bu dönemde çok mümkün gözüküyor. Arkalarından çevrilen işleri ve düşmanlıkları fark edebilirler. Biraz daha dikkatli olmaya çalışmalılar.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

YAY BURCU

Uzun zamandır onlarca parçaya bölünmüş, birçok şeye koştururken buluyorlar kendilerini. Ancak Dolunay ile birlikte sonunda hayatlarında onlar için önemli olan insanlara vakit ayırabilecek ve biraz olsun nefes alabilecekler. Aynı zamanda uzun zamandır iletişim kurmak istedikleri birine ulaşmanın vakti gelmiş olabilir. Bu onları tahmin edemeyecekleri kadar rahatlatacaktır.

Dolunay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün. Gayrimenkuller ya da aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamamıza ve kendimizi sert sözlerle ifade etmemize neden olabilir. Taşınma ya da tadilat konuları gündeme gelebilir.

Bu dolunay, evinize ve ailenize güçlü bir vurgu yapıyor. Yaşam koşullarınızı iyileştirme yolları arıyor, evinizdeki işleri bitirmeye çalışıyorsunuz. İş hayatındaki başarılarınız parlıyor; kendinizi finansal olarak güçlü hissedeceğiniz günlere giriyorsunuz. Yeni bir proje veya yeni bir iş geliyor olabilir.

Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konular ve ebeveynlerle ilgili yeni gelişmeler yaşayacağınız bir Dolunay. Gayrimenkul yatırımları için uzun vadede verim alacağınız bir dönem olabilir. Ebeveynlerinizle bağınızın güçleneceği, küslükleri kırgınlıkları temizleyebileceğiniz fakat bir o kadar da yanlış anlaşılma ve alınganlıklara açık bir dönem.

Merkür retrosu döneminde sosyal çevreleriyle ilgili bazı şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilirler. Kimin dost kimin düşman olduğunu fark edecekleri bir dönem. Yanlış anlaşılmalar söz konusu. Bu dönem onlar için biraz izleme zamanı. Hayalleri ile ilgili yaşanacak bazı gelişmeler, her şeyi tekrar gözden geçirmelerini sağlayacak. Kalabalık ortamlarda eski sevgilileri ile karşılaşma ihtimalleri yüksek.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

OĞLAK BURCU

Bu günlerde çevrelerini saran başa çıkması zor etkilerle bocalıyor olabilirler. Ancak bu mücadele ettikleri şeylerin aynı zamanda olumlu yanlarının da olduğunu görmeleri gerekiyor. Diğer yandan uzun süre sonra kalplerini güvendikleri birine açmak için hazır hissedebilirler. Deniz kenarına gitmek, tekneyle tura çıkmak, bu dünyadan geçici olarak kopmak isteyebilirsiniz. Dolunay, yaratıcı bir iş anlaşmasına da vesile olabilir. Eğer bir teklif gelirse, önümüzdeki hafta kabul edebilirsiniz.

Dolunay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilgili bir sorunu çözebilir, onlara duygusal destek verebiliriz. Sosyal medyada kullandığımız sözlere dikkat etmemiz ve internet üzerinden alışveriş yaparken kontrollü davranmamızda yarar var. Uzun zamandır istediğimiz bir eğitim varsa, başlamak için çok uygun bir dönemdeyiz. Çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni anlaşmalara imza atabiliriz.

Yeni bir eğitim, kurs başlangıcı yapabilir, sertifika alabilir, tahmin ettiğinizden daha önemli sonuçlara varabilecek iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Ayrıca yazı yazan Oğlak’lar için oldukça yaratıcı bir dönem. Şehir içi yolculukların ve iletişim trafiğinin yoğunlaştığı, akrabalarla kardeşlerle daha sık görüştüğünüz ve duygusal bağ güçlendirdiğiniz bir dönem içerisindesiniz.

Merkür retrosu Oğlak burçlarının kariyer evinde gerileyecek. Anlaşmaları, işleri tekrar gözden geçirmeleri gerekebilir. Detayları fark edebilmeleri için aynı işi yanlış anlaşılmalardan dolayı birkaç kez yapabilirler. İş yerinde yanlış anlaşılmalar ve iletişime çok dikkat etmeliler. Yanlış mailler atabilirler.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

KOVA BURCU

Bu dönemde hayatlarının doğru seyirde ilerlemediğini fark edebilirler. Hayatlarında yanlış giden şeyleri düzeltmek içinse kendileri rahat bırakmaları ve etraflarını saran enerjilere izin vermeleri gerekiyor. İnsanlarla savaşmak yerine neler yapacaklarını görmek için müdahaleyi kesmeleri en doğrusu olacaktır.

Dolunay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kendimize olan güvenimiz bu dönemde artış gösterebilir. Karşımıza yeni iş fırsatları çıkabilir. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni girişimlere el atabiliriz. Uzun zamandır beklediğimiz bir ödemeyi nihayet alabiliriz. Bu süreçte, konfor ihtiyacımız artacağından, harcamalarımızda dikkatli olmakta ve aşırıya kaçmamakta fayda var. Gayrimenkul satın alabilir ya da evimize yeni eşyalar alabiliriz.

Maaşınıza zam alabileceğiniz veya kazançla ilgili görüşmeler yapmak için iyi bir zaman. Gökyüzü size tam destek veriyor. Para yola çıktı bile! Belki size borçlu olan biri de borcunu kapatacak. Yeni finans kaynakları, yatırımlar yapabilir, yeni eşyalar alabilir, harcamalar yapabilirsiniz. Bu dönemin biraz aldanmaya ve gözden kaçan hesaplara açık bir dönem olduğu konusunda uyarımı yaptıktan sonra bu yatırımların eğer dikkatli hesaplanırsa oldukça uzun vadede getirisi olan bir durumda olacağını söyleyebiliriz.

Merkür retrosu döneminde seyahatler, iletişim ve eğitim konularında bazı aksamalar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirler. Aynı zamanda kendi hayat planlarında detayları fark edecekleri bir dönem olacak. Olaylarda aksilikler yaşadıkça farkındalıkları artacak.

10 EYLÜL BALIK DOLUNAYI VE MERKÜR RETROSU

BALIK BURCU

Sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay, siz Balık burçlarının çok daha fazla duygusal olmasına neden olabilir. Ancak bu duygusallık olumsuz bir anlam taşımıyor. Aslında bu dönemde etraflarındaki birçok insanın bilmediği özelliklerini açığa vuracak ve onları şaşırtmayı başaracaklar. En önemlisi ise insanlara aslında hiç de duygusal ve güçsüz olmadıklarını göstermeleri olacak.

Dolunay döneminde kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Hayat amacımızın kafamızda iyice netleşeceği, yolumuzu çizebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerimizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırıyor olacağız. Öte yandan, hayatımıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Bu dolunay sizin için parıldıyor. Hayatınızla ilgili önemli bir karar vermek üzere olabilirsiniz. Dolunay akşamını deniz kıyısına yakın bir yerde geçirmenizi tavsiye ederiz. Herkesten daha çok eğlenecek ve sosyalleşeceksiniz. Hayatınızda önemli olabilecek insanlarla tanışacaksınız. Belki de uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşup eski günleri yad edeceksiniz. Yaratıcı alanda çalışan balıklar bu dolunaydan çok karlı çıkacak. Resim yapmak, şarkı bestelemek, şiir yazmak gibi bir uğraşınız varsa ilham tam önünüze seriliyor!

Bu dönemde kendinizi daha iyi ifade eden, hayatınızın geneliyle ilgili, duygusal motivasyonları olan yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İkili ilişkiler için de oldukça güzel bir dönem. Kendinizi güzelleştirmek adına atacağınız adımların olumlu sonuçları olacak. Ayrıca hem psikolojik hem de fiziksel olarak iyileştirici bir dönemdesiniz.

Merkür retrosu döneminde parasal konular ve detaylar ile uğraşmak zorunda kalabilirler. Gelmeyen paralar, geciken ödemeler Balık burçlarının bir şeyleri fark etmesini sağlayabilir. Para konularına dikkat etmeliler, yatırım yapmak için doğru zaman olmayabilir.

 

 

Kaynak: https://indigodergisi.com/2022/09/astroloji-10-eylul-balik-dolunay-merkur-retrosu-burc-yorumlari/

Yorumlar

  • Ne kadar da çok etkili olacakmış

  • Hem dolunay hem Merkür Retrosu!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

GİRDAPLAR DA EĞLENİR!

GİRDAPLAR DA EĞLENİR!

"DÜRTME İÇİMDEKİ NARI ÜSTÜMDE BEYAZ GÖMLEK VAR"
VÜCUDUNUZDAKİ BENLER TESADÜF ESERİ DEĞİL!
HER GÜN NEDEN 1 AVUÇ FINDIK YEMELİYİZ?

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Hareketsiz

probiyotik
bubble30
Nielawore

GİRDAPLAR DA EĞLENİR!

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun