Mayıs 02, 2024

Her Devrin Bir Saç Modeli Var – Friendz10

Amerika'nın Worchester kasabasında yaşayan Diane Witt'in 9 yıldan beri kesmediği saçlarının uzunluğu 350 santimi buluyor. Kuaförüne saçlarını taratmak için onları balkondan aşağıya sarkıtıyor. Diane Witt, saçlarını yıkamak ve taramak için tam bir gün harcıyor...

Her Devrin Bir Saç Modeli Var – Friendz10

Birkaç yıl öncesine kadar, berberlerin çoğunun işe başlaması için şu soruyu sormaları yeterliydi: "Saçla­rınızı yine aynı biçimde mi keselim?" Ama geçip giden yıllarla birlikte er­kek saç modasında biçim ve renkler o kadar çabuk değişti ki, berberler, müşterinin alışılmadık isteklerini kar­şılayabilmek için uyanık bir "saç sti­listi" haline gelmek zorunda kaldı.

Her Devrin Bir Saç Modeli Var – Friendz10

Kıvırcık saçlı Afrikalı görünümü yaratabilmek için, berberin, sayısız küçücük kıvrımlar yapması gereki­yor. Diken diken bir "kızılderili" ke­simi için, kafanın ortasında bir saç demeti kalıncaya kadar dazlak tıraşı yapıyor. Asimetrik "yuppie" perçem­leri için, üstte kalan saçların uzun ve gevşek bir şekilde alna düşürülmesi, aynı zamanda da kulakların üstünde­ki saçların mümkün olduğunca kısa bırakılması gerekiyor, Punkçı, parlak renkli saç uçlarının ok gibi dimdik durabilmesi uğruna berberden çok güçlü bir jöle kullanmasını istiyor. Öte yandan popçu, kadifemsi saçları­na perma yaptırıyor.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

Yazı Yolculuğu

Yazı Yolculuğu

Yazının Evrimi

Yazının Evrimi

Örümcekler Ağlarını Neye Göre Örüyorlar?

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Yasak Bağ

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

YOU SEE A DYING STAR!

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun