Nisan 28, 2024

ANILARINIZI TEK ÇERÇEVEYE SIĞDIRIN: MÜKEMMEL BİR HEDİYE MÜKEMMEL BİR DEKOR - Friendz10

Birine sıradan olmayan ve kullanabileceği bir hediye tercih etmek isteyenler genellikle karşısındaki kişiye polaroid fotoğraf makinesi alıyor. Veya direkt kendine polaroid fotoğraf makinesi alan da var.

Fotoğraflarımızı bastırmak yerine dijital ortamda tuttuğumuz bu günlerde polaroid fotoğraf makinesi kullanarak fotoğrafları anında çıktı alabilmek veya dijitaldeki fotoğrafları bastırmak bir lüks haline geldi. Lüks haline gelen şeyler genelde hediye edilen şeylerdir. Derdimi anlatabildiğimi varsayarak devam ediyorum.

Birine polaroid fotoğraf makinesi almayacak iseniz fotoğraflarımızı bastırıp onları hediye edebilirsiniz. Sadece hediye önerisi olsun diye anlatmıyorum tabii bunları. İnanılmaz güzel bir dekor önerisi olduğu gerçeğini sakın göz ardı etmeyin lütfen.

ANILARINIZI TEK ÇERÇEVEYE SIĞDIRIN: MÜKEMMEL BİR HEDİYE MÜKEMMEL BİR DEKOR - Friendz10

İhtiyacımız olanlar:

- Fotoğraflar (isteğe bağlı olarak anısı olan şeyler - fiş, not, gazete sayfası vb.-)
- Çerçeve (tercihen büyük, ne kadar çok resim o kadar çok anı)
- Ve biraz ilham

İlhamı burada halledeceğiz şimdi. Size fotoğrafları bastırmak ve çerçeve almak kalıyor. Bunları yaptıktan sonra ister karışık bir şekilde ister kronolojik bir sıralamayla fotoğrafları ve isteğe bağlı olarak anısı olan şeyleri bir araya topluyorsunuz. Dilerseniz evinizde sergileyebilir, dilerseniz hediye edebilirsiniz.

 

 

Nasıl fikir ama?

Yorumlar

  • Güzel, sevdim :)

  • BAYILDIM, HARİKA FİKİR!

  • çok iyi fikir değil mi

  • Çok yararıcı

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun