Nisan 29, 2024

MİLLİ SPORCULARIMIZDAN GURURLANDIRAN BAŞARILAR GELMEYE DEVAM EDİYOR - Friendz10

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'daki 3. Avrupa Şampiyonası'nın ilk gününde işitme engelli milli judocularımız 3 gümüş ve 7 bronz madalya kazandı.

Erkekler 60 kiloda Erkan Esenboğa, 66 kiloda Enes Yıldız ve +100 kiloda Samet Bulut gümüş madalya ve kadınlarda 52 kiloda Buse Tıraş, 57 kiloda Zehra Özbey, 78 kiloda Yadigar Talayhan, +78 kiloda Münife Aydın Doğan ile erkekler 81 kiloda Yusuf Çelik, 90 kiloda Ahmet Sarı ve 100 kiloda Mevlüt Akmaz da bronz madalya kazandılar.

Milli kürekçilerimiz, 2023 Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Kupası yarışlarında 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

17 yaş altı milli takımından Muhammed Efe Yılmaz, tek çifte, Emir Şenpolat-Mustafa Efe Kınalı ikilisi de iki çifte kategorisinde gümüş madalya; Onur Sönmez ve Barlas Balı'dan oluşan 19 yaş altı milli takımı ise iki çifte kategorisinde bronz madalya kazandılar.

Milli judocularımız, Azerbaycan'da düzenlenen Avrupa Kupası'nın ilk gününde 1 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandılar.

Kadınlar 44 kiloda Begümnaz Doğruyol altın, 40 kiloda Rahime Ercinde gümüş, Esma Nur Erdoğan bronz madalya, 48 kiloda Gizem Dinçer bronz madalya; erkeklerde de 60 kiloda Hilmi Mucık gümüş madalya aldı.

MİLLİ SPORCULARIMIZDAN GURURLANDIRAN BAŞARILAR GELMEYE DEVAM EDİYOR - Friendz10

GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİZ! GURURUMUZSUNUZ!

Yorumlar

  • helal olsun be!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun