Nisan 29, 2024

FİLENİN SULTANLARI 5’TE 5 YAPTI VE GRUBU NAMAĞLUP LİDER TAMAMLADI - Friendz10

Dünyanın 1 Numarası A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın Belçika, Almanya, İtalya ve Estonya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda C Grubu'nda yer aldı ve Almanya, İsveç, Azerbaycan, Çekya ve Yunanistan ile Almanya'nın Düsseldorf kentinde mücadele etti.

Filenin Sultanları, Şampiyona'daki ilk maçında İsveç'i 3-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. A Millilerimiz, gruptaki ikinci maçında Azerbaycan ile karşılaştı ve sahadan 3-0 galip ayrıldı ve 2'de 2 yaptı. Ay Yıldızlılar, gruptaki üçüncü maçında Çekya ile karşılaştığı maçta 3-1'lik skorla galip oldu ve son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.

Filenin Sultanları, gruptaki dördüncü maçında Yunanistan ile karşılaştı ve maçı 3-0 alarak liderliği garantiledi. Millilerimiz, gruptaki beşinci ve son maçında Almanya'yı 3-0 mağlup ederek 5'te 5 yaptı.

Grubunu namağlup lider tamamlayan Filenin Sultanları, son 16 turunda Belçika'nın başkenti Brüksel’de A Grubu'nu dördüncü sırada tamamlayan Belçika ile karşılaşacak.

FİLENİN SULTANLARI 5’TE 5 YAPTI VE GRUBU NAMAĞLUP LİDER TAMAMLADI - Friendz10

MİLLİLERİMİZİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYOR VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ!

Yorumlar

  • TEBRİKLER FİLENİN SULTANLARI!

  • TEBRİKLER

  • CANLARIMSINIZ! HELAL OLSUN!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun