Nisan 29, 2024

BİZ İÇERİĞİ YAZANA KADAR FİLENİN SULTANLARI BİR GALİBİYET DAHA ALDI VE OLİMPİYAT ELEMELERİNİ NAMAĞLUP LİDER TAMAMLADI! - Friendz10

Kalplerimizin ve Dünyanın 1 numarası, 2023 Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 16-24 Eylül 2023 tarihlerinde Japonya'da Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'nde olimpiyat bileti almak için Japonya, Porto Riko, Bulgaristan, Peru, Arjantin, Brezilya ve Belçika ile mücadele edecek. B Grubu'nda yer alan Filenin Sultanları, grubu ilk 2 sırada bitirdiği takdirde Paris 2024 biletini elde edecekti, ve nitekim elde etti de!

B Grubu'nda mücadele eden Filenin Sultanları, elemelerdeki ilk maçında Porto Riko'yu 3-0, ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0, üçüncü maçında Peru'yu 3-1, dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 ve beşinci maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup etti.

Elemelerdeki altıncı maçında Japonya ile karşılaşan A Millilerimiz, ev sahibini 3-1 mağlup etti ve 6'da 6 yaparak 2024 Paris Olimpiyatları'na gitmeye hak kazandı!

Biz içeriği yazana kadar Belçika karşısında 3-0'lık skorla 7. galibiyetini alan Filenin Sultanları, grubunu namağlup lider tamamladı!

BİZ İÇERİĞİ YAZANA KADAR FİLENİN SULTANLARI BİR GALİBİYET DAHA ALDI VE OLİMPİYAT ELEMELERİNİ NAMAĞLUP LİDER TAMAMLADI! - Friendz10

SİZİNLE NE KADAR GURUR DUYSAK AZ!

EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER!

ATATÜRK KIZLARINI BİR KEZ DAHA GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYOR VE HER BİRİ İLE TEKER TEKER GURUR DUYDUĞUMUZU SÖYLEMEK İSTİYORUZ!

DAİMA YANINIZDAYIZ! YOLUNUZ AÇIK OLSUN A MİLLİLER!

Yorumlar

  • FİLENİN SULTANLARI BİZİ TÜM DÜNYAYA GURURLANDIRIYOR!!

  • 3 KUPA VE 1 OLİMPİYAT BİLETİ!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun