Mayıs 15, 2024

ALEX DE SOUZA VE FELİPE MELO’DAN YARDIM MAÇI

Türkiye, tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşıyor. Kahramanmaraş’ta gerçekleşen iki deprem, maalesef binlerce insanın hayatına kaybetmesine on binlercesinin ise yaralanmasına yol açmıştı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok şirket ve ünlü isimden deprem bölgesine destek yağıyordu. Ayrıca spor dünyası da Türkiye'ye destek vereceğini duyurmuştu.

Şimdi ise futbol dünyasından yeni bir haber geldi. Eski Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, Alex de Souza ile görüştüğünü ve bir yardım maçı organize edileceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre yardım maçı, yıl sonunda gerçekleştirilecek.

 

ALEX DE SOUZA VE FELİPE MELO’DAN YARDIM MAÇI

Bir dönem Galatasaray forması giren Brezilyalı Felipe Melo'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. "Alex de Souza ile konuştum. Biliyorsunuz sadece Fenerbahçe’nin idolü değil, herkesin idolü. Bir karar verdik. Sene sonu maç yapalım dedik. Tüm dünya Türkiye’yi konuşuyor şu an. Belki bir ay sonra Türkiye’yi kimse konuşmayacak. Bu olayları herkes unutacak fakat bizler unutmayalım. O zamanlarda biz maç yapabiliriz. Gün Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor günü değil. Gün birliktelik zamanı. Ulusun toplanması lazım. Türkiye için birlikte olmamız lazım. Umarım tanrı Türkiye’yi korur. Elimden gelen her şeyi yapacağım." ifadelerini kullanan Melo, yardım maçı ile ilgili detaylı açıklama yapmadı.

ALEX DE SOUZA VE FELİPE MELO’DAN YARDIM MAÇI

Cristiano Ronaldo, Leonardo Bonucci, Paulo Dybala, Alvaro Morata ve Antoine Griezmann gibi futbolcuların da imzalı formaları bağış amaçlı satılmıştı.

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCULARDAN TÜRKİYE’YE DEPREM DESTEĞİ

 

 

Kaynak: 1

Yorumlar

  • AYNISINI VOLEYBOL VE BASKETBOL İÇİN DE BEKLİYORUZ, LÜTFEN...

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

GÖKYÜZÜNDEKİ KIRMIZI GÜL: SNR 0519

GÖKYÜZÜNDEKİ KIRMIZI GÜL: SNR 0519

GÖKYÜZÜNDEKİ GÜNEY IŞIKLARI- EVET KUZEY DEĞİL!
7-8 MAYIS GÜNEŞ PATLAMALARI

7-8 MAYIS GÜNEŞ PATLAMALARI

ANADOLU TARİHİ ATATÜRK İLE BAŞLAR

ANADOLU TARİHİ ATATÜRK İLE BAŞLAR

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

İsteği Anlamak

probiyotik
bubble30
Nielawore

GÖKYÜZÜNDEKİ KIRMIZI GÜL: SNR 0519

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun