Mayıs 09, 2024

29 EKİM 2023 TARİHİNE KADAR MİLLİ SPORCULARIMIZ TOPLAM 6 BİN 231 MADALYA KAZANDI! -Friendz10

Gençlik ve Spor Bakanı'nın yaptığı açıklamaya göre milli sporcularımız Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim 2023 tarihine kadar 2 bin 26'sı altın, 2 bin 181'i gümüş ve 2 bin 24'ü bronz madakta olmak üzere toplam 6 bin 231 madalya kazandılar.

Bu bilgiyle beraber milli sporcularımıza yazmış olduğum mektubu tekrar etmek istiyorum.

 

"Sevgili Milli sporcularımız,

 

Atıcılıktan voleybola, atletizmden yüzmeye kadar çeşitli branşlarda ülkemizi layıkıyla temsil eden Ay-Yıldızlılara ve milli takım forması olmadan yurt içi ve yurt dışında ülkemizi temsil eden sporcularımıza sesleniyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılına çok yakışıyorsunuz.

 

O kadar başarınız var ki kazandığınız madalyaların, başarıların ve şampiyonlukların içeriklerini yapmakta zorlanıyorum. Sizin hızınıza ve başarınıza ben yetişemiyorum. Tek derdimiz bu olsun, siz aynen devam edin ben daha hızlı olmaya çalışırım.

 

Sizlerle ülkece ne kadar gurur duysak az. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Kendi adıma bana bu gururu yaşattığınız için teşekkür ederim.

 

Sözlerimi dünyada ilk defa beden eğitimi derslerini zorunlu kılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vecizesiyle sonlandırmak istiyorum; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.”

 

Sevgi ve saygılarımla,
bubble30"

 

29 EKİM 2023 TARİHİNE KADAR MİLLİ SPORCULARIMIZ TOPLAM 6 BİN 231 MADALYA KAZANDI! -Friendz10

Ellerinize emeklerinize sağlık, Friendz10 ailesi olarak sizinle her daim gurur duyuyor ve destekliyoruz. İyi ki varsınız milli sporcularımız!

Yorumlar

  • helal olsun!

  • GURUR DUYUYORUZ!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun