Mayıs 05, 2024

SU DİYETİ İÇİN NE DİYORSUNUZ?

Su diyeti diye bir şey var ve insanlar kilo vermek için su diyeti yapıyormuş. Günde litrelerce su içerek, sıvı tüketerek diyet yapıyorsun. Yahu bu kadar azmi nereden buluyorsunuz?

SU DİYETİ İÇİN NE DİYORSUNUZ?

Su diyetinin ne olduğundan bahsetmek bile istemiyorum, kazara birileri denemeye kalkar diye. Hiç sağlıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen. Yemek yemeden olmaz, diyeti de aç kalarak yapıldığında sağlıklı bulmuyorum çünkü ben. Bence merak edip denemeyin ya. Gerçekten sadece su içerek gün geçirilir mi? Kan şekeriniz, tansiyonunuz neyiniz varsa düşer bayılıverirsiniz valla.

Ya da ben böyle düşündüğüme göre yaşlandım sanırım şu an çok da emin olamadım. Bunu biraz sorgulayayım...

SU DİYETİ İÇİN NE DİYORSUNUZ?

Ben günde adam akıllı su içmeyi beceremiyorum, millet su diyeti yapıyor. Bana da su içecek, bunu hatırlayacak hafıza lazım. Su içerek hatırlar mıyım?

SU DİYETİ İÇİN NE DİYORSUNUZ?

Su diyeti işe yarar mı, ne diyorsunuz?

Yorumlar

  • Riskli gibi duruyor

  • Her sabah aç karnına içilen su çok faydalı emin olabilirsin buna

  • Hiç benlik değil ve çok sağlıksız bence

  • Sabah aç karına tüketilen su kan hücrelerini arttırır, cildin parlamasını sağlar. Bağırsakların aktif olarak çalışmasına katkı sağlayarak kilo vermede yardımcı olur. Daha az açlık hissetmenin yanında vücuttaki toksinlerin atılmasında yardımcı olur. Metabolizmayı hızlandırarak besinlerin yakılmasına büyük katkı sağlar

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun