Mayıs 18, 2024

SOHBET ARASINDAKİ KÜÇÜK DETAYLAR -Friendz10

Sohbet arasındaki küçük detayların hatırlanması beni çok mutlu eder. Hayatıma dair küçük detayların hatırlanması da öyle. Değerli hissederim, kıymet verildiğini hissederim. Çünkü kendimde böyle detaylara dikkat ederim.

SOHBET ARASINDAKİ KÜÇÜK DETAYLAR -Friendz10

Ben kaktüsleri çok severim mesela, bir keresinde bir arkadaşım bana kaktüslü magnet alıp “Görünce aklıma sen geldin, almadan edemedim.” demişti. Hayatımda aldığım belki de hiçbir hediye beni bu kadar mutlu etmemişti.

SOHBET ARASINDAKİ KÜÇÜK DETAYLAR -Friendz10

Özel günlerdense böyle akla gelince alınan küçük detaylı hediyeler beni daha mutlu eder. Geçen seneki doğum günümde sohbet arasında hoşuma gittiğini bana çok iyi geldiğini söylediğim bir boyama kitabını hediye almıştı Şula Ablacığım, hala severek boyuyorum. Çünkü sağolsun alınca bol bol alıyor :) Oğluşu Yusuf Kayra hele. Daha önce size bahsetmiştim kendisinden, harika sohbetler eder kitaplaşırız aramızda. Kağıttan Bin Turna Kuşu hikayesi'ndeki küçük arkadaşım kendisi. Geçenlerde tatil için yola çıkmadan önce beraber alışveriş yapıyorduk ben kendime oje alacaktım ve beraber renk seçiyorduk. Kaşla göz arasında asla anlayamadığım şekilde hemen gitmiş ve beğendiğim rengi bana hediye almış. Çünkü o renkten çantam ve tokam var demiştim. :) Böyle küçücük şeyler beni o kadar çok mutlu ediyor ki anlatamam.

SOHBET ARASINDAKİ KÜÇÜK DETAYLAR -Friendz10

Bende sohbet arasında bana verdikleri detaylardna hediyeler çıkarmaya bayılırım.  Küçük detayları severim, önemserim. Karşımdakinin dikkat etmesi de beni çok mutlu eder. Bence sizi de ediyordur.

Ediyor mu?

Yorumlar

  • O küçük detaylar büyük sonuçlar doğuruyor

  • Kesinlikle ediyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

SOUTHERN LIGHTS IN THE SKY - YES, NOT NORTH!
SOLAR FLARES ON 7-8 MAY

SOLAR FLARES ON 7-8 MAY

FİLLERİN SELAMLAŞMAK İÇİN FARKLI İLETİŞİM BİÇİMİ

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kaçınılmaz Bozulma

probiyotik

Sisin Kaynağı Nedir?

bubble30
Nielawore

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun