Mayıs 14, 2024

Sezgilerin Artırılması Mümkün mü? - Friendz10

Sezgiler hayatımızın en önemli parçalarından birisidir aslında. Bunu pek çok insan fark etmez belki çünkü pek çok insan hayatında riskli, büyük ya da ciddi kararlar vermek zorunda kalmaz. Ama hayat bazen bizi ciddi kararlar vermeye zorlar. Örneğin başka bir şehre gitmek istiyorsunuzdur. Ama bu karar kolay bir karar değildir. İş bulmak, ev bulmak, tek başınıza yaşamak son derece zor işlerdir. Bu sebeple insanlar için verilmesi de zor bir karardır aslında. Hepsinden önemlisi bilinmeyen bir ortam olması son derece kötü.

Sezgilerin Artırılması Mümkün mü? - Friendz10

Ancak sonunun iyi ya da kötü olacağı da denenmeden bilinemeyecek bir karar çünkü bir yandan da gitmek gerekli. İşte burada devreye giren şey sezgiler. Ya da bir yatırım yapacaksınız ve bı yatırım için gerekli tüm analizleri yaptınız. Yine de işlerin iyi mi yoksa köyü mü gideceğini denemeden bilemezsiniz. İşte burada da sezgiler devreye girer. Ya evet ya da hayır. Sezgiler burada doğru kararı vermenize çok yardımcı olacaktır. Peki sezgiler son ve kritik kararı verirken bu kadar önemliyken geliştirilmeleri mümkün mü?

Sezgilerin Artırılması Mümkün mü? - Friendz10

İşte bu son derece önemli bir konu. Mümkünse mutlaka geliştirilmelidir. Belki bazı tahmin oyunlarını hiç analiz yapmadan sadece sezgilere yönelik oynamak sezgileri geliştirebilir. Örneğin bir kart seçme oyununda sadece sezgilere güvenerek doğru kartı bulma şansı ne olabilir? İlk başta çok düşük olabilir ya sonrasında. Son derece yükselebilir. Eğer böyle yükseltmek mümkünse denemeye değer doğrusu.

Yorumlar

  • Mümkünse üzerinde çalışılması lazım

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Her Zaman Enerjik

Her Zaman Enerjik

Bitmeye Yakın Anlar - Friendz10

Bitmeye Yakın Anlar - Friendz10

İnsanlar Bir Yere Diğer İnsanları Görmeye Gider - Friendz10
İyi Bir İsim Tüm Kusurları Örter - Friendz10

İyi Bir İsim Tüm Kusurları Örter - Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Her Zaman Enerjik

probiyotik

Ay'daki Depremler ve Süreleri

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun