Mayıs 13, 2024

İyi Günlerde Söylenen Yalanlar – Friendz10

İnsanlar için küçük yalan söylemek günümüzde son derece kolay hale geldi. Bu yalanlar arasında bir sürü güzel söz vardır. Yalanın kendisi güzel gelir birçok insana. Bu yüzden en fazla yalan en iyi günlerde söylenir aslında. "Kardeşim benim" ya da onca gülüşme ve neşeli zaman aslında altı boş ve anlık mutluluklardan ibarettir. Anlık olan her şey ise şartlar değiştiğinde yok olmaya müsaittir. Örneğin bir insanla son derece mutlu zamanlar geçiriyorsunuz.

İyi Günlerde Söylenen Yalanlar – Friendz10

Ancak burada ufak bir değişim olsa diyelim yaşanılan şehirler ayrılsa o zaman o mutlu zamanların mirası olan bir bağlılık ya da dostluk ne kadar kalabilir ya da kalsa bile ne kadar devam edebilir? Devam edemez bile hatta bir süre sonra unutulacaktır. İki taraf da birbirini unutacaktır. Unutmasa bile arada kurulan bağlar ister istemez soğuyacaktır. Bu soğuma ise tüm o iyi günlerde yaşanan her şeyin aslında bir yalan olduğunu, sadece anlık yaşanan bazı zamanlardan ibaret olduğunu gösterecektir.

İyi Günlerde Söylenen Yalanlar – Friendz10

Ancak pek çok insan uzunca bir süre böyle bir duruma düşmez. Düştükleri zaman ise yalnızlıkla baş etmek zorunda kalacaklardır ki bu onlar için her şeyden çok daha zor ve yıkıcı olacaktır. Bu sebeple de iyi günlerin devam etmesi adına insanlar bir sürü yalanlar söylerler. Bu yalanlar da her şeyin yolunda olduğu ve herkesin mutlu olduğuna dair söylenen yalanlardan ibarettir. Ve bu yalanlara inanmayı seçerler. 

Yorumlar

  • İyi günlerde söylenen yalanları kötü günlerde anlarız

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Her Zaman Enerjik

Her Zaman Enerjik

Bitmeye Yakın Anlar - Friendz10

Bitmeye Yakın Anlar - Friendz10

İnsanlar Bir Yere Diğer İnsanları Görmeye Gider - Friendz10
İyi Bir İsim Tüm Kusurları Örter - Friendz10

İyi Bir İsim Tüm Kusurları Örter - Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Her Zaman Enerjik

probiyotik

Ay'daki Depremler ve Süreleri

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun