Mayıs 06, 2024

Gizli Olan Her Şey Güç Unsurudur – Friendz10

Bazı insanlar ellerinde olan her şeyi paylaşırlar, her şeylerini gösterirler. Bu durum onların öngörülebilir olmalarına sebep olur. Yani hesaplanabilir insanlara dönüşürler ve güçsüz hale gelmiş olurlar. Çünkü hesaplanabilir hale gelmek size karşı önlem aşınabilmesini sağlar. Önlem alınabilen şey ise yenmesi kolay olan bir şeye dönüşür.

Gizli Olan Her Şey Güç Unsurudur – Friendz10

Örneğin bir tsunami dalgasının olacağını öngörüp önleminizi önleminizi almaya başlarsanız muhtemelen sonrasında tsunamiden hiç zarar görmeden atlatabilirsiniz. Ama tsunamiyi öngöremzseniz oldukça zararlı çıkabilirsiniz. Bu sebeple elinizde gizli olan ne varsa sizin için güç unsuruna dönüşecektir. Çünkü gizli olan bir şeye önlem almak mümkün değildir. Gizli olan şey ise bir yetenek olabilir, bir fikir olabilir ya da bir maddi varlık olabilir.

Gizli Olan Her Şey Güç Unsurudur – Friendz10

Yani gizli olan her şey ama her şey sizin için bir güç unsuru olacaktır. Ayrıca elinizdekiler ne kadar gizli olursa bu sizin onları kaybetme riskinizi azaltır. Çünkü gizli olanın peşine genel olarak kimse düşmeyecektir. Bu da onların sizden çalınma ihtimalini azaltır. Yani insanlara gösteriş yapayım derken elimizde gizli olan şeyleri açığa çıkarmanın bir anlamı yok. 

Yorumlar

  • belirsizlik bizi bitirir

  • Bilemedim

  • Hesaplanamaz olmak en büyük güçtür

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

İyi Gitmek

İyi Gitmek

Kıdem Her Zaman İçin Yazısız Bir Kural Olacaktır – Friendz10
İnsanlara En Büyük Zararı Kendisi Verir – Friendz10
Korkular Onlara İnandıkça Büyür – Friendz10

Korkular Onlara İnandıkça Büyür – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

İyi Gitmek

probiyotik
bubble30
Nielawore

GÜN BATIMININ DA BÖYLESİ!

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun