Nisan 29, 2024

Fark Yaratmanın En Kolay Yolu – Friendz10

İnsanların pek çoğu fark yaratmak ve farklarını insanlara göstermek isterler. Bu insanın ya da bir kurumun kendisini ifade etmesinin en iyi yollarından birisidir aynı zamanda bu bir üstünlük göstergesi olarak sunulabilir. Ancak mesele fark yaratmak olduğu zaman bunun o kadar da kolay olmadığı anlaşılır. Hatta saygı duyulacak bir fark yaratmak bazen yıllar alan bir süreçtir. Bu sebeple insanlar fark yaratmanın kolay yollarını ararlar.

Fark Yaratmanın En Kolay Yolu – Friendz10

Fark yaratmak için insanlar kendilerini bilgili olma konusunda geliştirebilirler. Ya da bir meslek edinip kendilerini o yolda ilerletmek isteyebilirler. Tabi burada amaç genellikle insanın geçimini sağlaması ya da sevdiği yolun beşinden gitmesidir ama bir fark da yaratılmış olur. Bunun haricinde fark yaratmanın kolay yollarından birisi de kesinlikle insanın kendi görüntüsünü değiştirmesidir. Örneğin farklı ve kaliteli bir giysi aldığımızda ve o giysiyi giydiğimizde yine bir fark yaratmış ve farklı görünmüş oluruz. Ama burada olay sadece görüntüden ibarettir. Aslında işe yarar ve başkalarına faydalı bir farklılık yoktur.

Fark Yaratmanın En Kolay Yolu – Friendz10

Ama bilgiye ya da bir mesleğe göre daha çok göze çarpan bir farklılık olduğu için insanlara görsel olarak yaratılan farklılık daha dikkat çekici gelir. Aynı zamanda pek çok insanın ufkuna göre görsel olarak yaratılan farklılık çok daha iyidir çünkü diğer pek çok insan da kolay olan görsel öğelerle farklılık yaratma yoluna gitmiştir. Bu sebeple görsel olarak yaratılan farklılık topluma ve kendimize hiçbir fayda sağlamamış olmasına rağmen insanların geneli için çok daha etkili bir fark yaratma yöntemidir. 

Yorumlar

  • Bence kendin olmak olabilir

  • fark yaratmak başlı başına zor bir şey bence

  • Görsel olarak fark yaratmak son derece kolay

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Çıkarlara Uymak

Çıkarlara Uymak

Zaman Hızlı Olandan Yanadır – Friendz10

Zaman Hızlı Olandan Yanadır – Friendz10

İnsanların Değişmesini Ummak – Friendz10

İnsanların Değişmesini Ummak – Friendz10

Doğruyu Bulma Arayışı – Friendz10

Doğruyu Bulma Arayışı – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Çıkarlara Uymak

probiyotik

Osmanlı Marjinalleri: Hokkabazlar

bubble30
Nielawore

LET'S SEE THE NORTH POLE OF THE MOON

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun