Mayıs 02, 2024

Yaşanan Yerin Huzur Vermemesi – Friendz10

Bazı insanlar için ev, aile ortamı, doğup büyünen mahalle gibi yerler son derece huzur verici ve sakin yerlerdir. Ancak bazı insanlar için ise durum tam tersidir. Bazı insanlar için yaşadığı yer zamanla bir hapishaneye dönüşür. Bunun en büyük sebepleri zamanla orada bulunan insanlara karşı içindeki sevginin belli olaylar sebebi ile azalması ya da zamanla orada yaşayan insanlar ile farklılaşmasıdır. Bu farklılaşmanın geldiği son nokta ise büyük bir çekememezlik ve sevgisizliğe dönüşebilir.

Yaşanan Yerin Huzur Vermemesi – Friendz10

Yaşanan bu olaylar sonunda geldiğimiz noktada yaşadığımız yerdeki insanlar da bizlere huzur vermediği için yaşadığımız ortam da bizlere huzur vermemeye başlar. Yaşadığımız yerden çekip gitmek isteriz. Bu anlaşmazlığın sebebi ise genellikle nesiller arasında oluşan büyük fark olabiliyor. Bizden önceki kuşak kendi dönemlerinin değerlerine göre yaşarken yeni kuşak ise yeni değerlere bağlı yaşıyor. Oluşan farklılıklar ise insanların birbirinden kesin bir şekilde kopmasına neden olabiliyor. Bir diğer sebep ise kültür farklılaşması.

Yaşanan Yerin Huzur Vermemesi – Friendz10

Günümüzde dünya teknoloji sayesinde çok küçüldü. Bu da insanların tek tuşla internet sayesinde farklı insanları ve görüşleri tanıyabiliyor ve onların hayatlarını, kültürlerini görebiliyor. Bu etkileşim aynı yerde yaşayan insanlar arasında farklı kültürlerin yayılmasına sebep olabiliyor. Farklı kültürler ise ve kafa yapıları ise ayrılıkları doğuruyor. 

Yorumlar

  • Huzur çok önemli

  • İnsana yaşadığı yerin dar gelmesi başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Yasak Bağ

Yasak Bağ

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Önemli Olan Kimin Daha İyi Kullandığıdır – Friendz10
Güler Yüz ve İlgi Büyük Bir Tuzak Olabilir – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Yasak Bağ

probiyotik

Yazı Yolculuğu

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun