Mayıs 03, 2024

Kendisinden Çıkan İnsanlar – Friendz10

Her insan birbirinden farklı yaratılmıştır. Ancak bu farklılık ve farklılıkların getirdiği çeşitlilik günümüzde sanki ortadan kayboluyor gibi. İnsanlar gerek konuşma gerek görüntü gerekse karakter olarak sanki kendilerinden başka birisi olma halindeler. Bu başka birisine özenip onun iyi yanlarını kendimize eklemek gibi bir şey değil.

Kendisinden Çıkan İnsanlar – Friendz10

Bazı insanlar gerçekten kendi yaradılışlarını ve doğalarını reddedercesine kendileri ile son derece alakasız hallere bürünebiliyorlar. İnsan değişmek ve gelişmek isteyebilir ama benim sözünü ettiğim şey bambaşka. Tıpkı bir zebranın kendisini file dönüştürmeye çalışması gibi. Örnek ne kadar absürtse bugün bazı insanlar özgürlük çatısı altında kendilerini bu kadar absürt şekilde değiştiriyorlar.

Kendisinden Çıkan İnsanlar – Friendz10

İnsanlar resmen kendileri olmaktan çıkıyorlar ama o kafalarında istedikleri başka kişiye de tam olarak dönüşemiyorlar. Bu durumda ortaya hem görsel hem karakter kısacası her açıdan son derece estetikten uzak tuhaf tipler ortaya çıkıyor. Evet her insan mükemmel yaratılmamıştır. Ama gerçek olan aslında hiçbir insanın mükemmel yaratılmadığıdır. Sadece bazı insanlar kusurlarını kapatacak kadar çalışma dirayetini gösterebiliyorlar. Bu ise onları kendilerinden çıkartmıyor sadece gelişmelerini sağlıyor ve estetiklerini bozmuyor.

Yorumlar

  • Bazı insanlar kendisinden uzaklaşırlar

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Gerçek Özgürlük

Gerçek Özgürlük

Sonuçların Nedenlerden Daha Önemli Olması – Friendz10
Yönlendirme İle Yapılan İyilik – Friendz10

Yönlendirme İle Yapılan İyilik – Friendz10

Gereksiz Büyüklenmenin Sonu – Friendz10

Gereksiz Büyüklenmenin Sonu – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Gerçek Özgürlük

probiyotik
bubble30
Nielawore

NOT ALL GALAXIES ARE SPIRAL!: I ZWICKY 18

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun