Mayıs 03, 2024

Gerçek Yalnızlığa Hazır Olmak – Friendz10

Pek çok insana sorsanız size yalnız oldukları cevabını verebilirler. Bu bir yere kadar doğrudur ama bir de yalnızlığın gerçek olan ayrı bir boyutu vardır. Gerçek yalnızlığı size örnekle açıklayayım. Varsayın ki sizi daha önce hiç yaşamadığınız bir şehre tek başınıza bıraktılar. O şehirde hiçbir tanıdığınız insan yok. Tamamen tek başınızasınız. Zaman geçireceğiniz ve sizi tanıyabilecek bir sosyal ortam bile yok. Aileniz yok, arkadaşlarınız yok, dostlarınız yok hatta bir evcil hayvan bile yok.

Gerçek Yalnızlığa Hazır Olmak – Friendz10

Ne yapardınız? Ya da size daha fenasını örnekleyeyim sizi doğal bir ortama tek başınıza attıklarını bir düşünün. Nasıl hareket eder ve hayatta nasıl kalırdınız? Gerçek yalnızlık aslında tam olarak budur. Sizden başka hiçbir insanın hayatınızda olmaması. Konuşabileceğiniz kimse yok aslında. Geri dönüş şansınız da yok.

Gerçek Yalnızlığa Hazır Olmak – Friendz10

Yalnız olduğunu iddia eden bir insan genellikle toplu bir kalabalık içinde yalnız olduğunu iddia eder. Bu insanın konuşacak ya da eğlenecek etrafında bir sürü insan vardır. Sadece kendisini anlayan kimse yoktur ki bu insan bu sebeple yalnız olduğunu söyler size. Ama bırakın anlamayı konuşacak, eğlenecek ya da yardım isteyecek kimsenin olmadığını düşünün. Alın size gerçek yalnızlık. Kaç tane insan böylesine bir yalnızlığa hazırdır bu hayatta?

Yorumlar

  • En zoru ama en keyiflisi

  • Keyifli ve riskli olduğu için bazen heyecan bile verici

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Yasak Bağ

Yasak Bağ

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Önemli Olan Kimin Daha İyi Kullandığıdır – Friendz10
Güler Yüz ve İlgi Büyük Bir Tuzak Olabilir – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Yasak Bağ

probiyotik

Yazı Yolculuğu

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun