Mayıs 03, 2024

Arkadaşlarından Etkilenmek – Friendz10

Bir insanın belli bir yaştan sonra karakterinin oturmuş olmasını bekleriz. Karakterin oturmuş olması ise kabaca bir insanın hayata karşı olan duruşunun, düşüncelerinin ve fikirlerinin artık bir netliğe kavuşmuş ve bu netlik çerçevesinde şekillenmiş olmasıdır. Ancak işler bu şekilde her zaman işlemez. Bazı insanların karakteri dış etkilerden etkilenmeye son derece müsaittir.

Arkadaşlarından Etkilenmek – Friendz10

Arkadaş çevresinin yarattığı etki de bunun başında gelir. Bazı insanlar yaşları ne olursa olsun arkadaşlarından son derece fazla etkileneceklerdir. Özellikle bu etkilenme bazı insanlarda öyle boyutlara gelebilir ki en sonunda o insanın bir yıl önceki hali ile şimdiki hali arasındaki farkı bile anlamakta son derece zorlanabilirsiniz.

Arkadaşlarından Etkilenmek – Friendz10

Hele bir de karakteri arkadaşlarından etkilenecek kadar zayıf birisi sizin hayatınızın içindeyse o zaman son derece çekilmez bir hal alacaktır. Çünkü öyle bir insanı da hayatınızdan atmak son derece zor olacaktır. Bir insanın karakterinin sağlamlığı bu sebeple bakmamız ve anlamamız gereken en önemli şeylerden birisidir. Bu biraz sosyal tecrübe isteyen bir durumdur ve bu sosyal tecrübeyi edinmeden hayatımızda yakın birileri olursa sırtımıza yük olacak insanlar da olacaktır.

Yorumlar

  • Bazı insanların yaşı ne kadar ilerlerse ilerlesin büyüyemiyor

  • Çevren iyi ise iyi olur ama kötüyse kişisel yıkım olabilir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Yasak Bağ

Yasak Bağ

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Önemli Olan Kimin Daha İyi Kullandığıdır – Friendz10
Güler Yüz ve İlgi Büyük Bir Tuzak Olabilir – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Yasak Bağ

probiyotik

Yazı Yolculuğu

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun