Temmuz 03, 2025

Japonya Çıldırdı

Covid – 19 salgını döneminde devletler salgının getirdiği ekonomik zorluklara karşı çeşitli tedbirler aldılar. Bu tedbirlerin başında ise devletlerin vatandaşlara ve işletmelere yaptığı maddi yardımlar geliyordu.

Japonya Çıldırdı

Mesele vatandaşa yardım olunca Japonya dünyanın en büyük yardım paketlerinden birisi yapma yolunda büyük bir adım attı. 55 triyon yen yani 488 milyar dolar kadar bir para Japonya’nın Covid – 19 salgınına karşı son yardım paketinin miktarı olacak.

Japonya Çıldırdı

Türkiye’nin 2020 yılı Gayri Safi Yurtiçi Hasılası bugün var olan kurla hesaplandığında 450 milyar dolar civarında. Yani Japonya halkına Covid – 19 salgınına karşı Türkiye’nin ekonomisinden daha büyük bir maddi oranda yardım yapmaya hazırlanıyor.

 

NOT: Burada yazılan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Bilgi verme amaçlıdır.

 

Japonya nasıl bir yardım yapmaya hazırlanıyor?

Yorumlar

  • Bakalım bu yardımın sonucu nasıl olacak?

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Menfaatin Olası İçsel Kaynağı

Menfaatin Olası İçsel Kaynağı

İnsan ve Değişimi

İnsan ve Değişimi

İnsanın Gerçek Değeri

İnsanın Gerçek Değeri

Kendini Merkeze Koyma Yanılgısı

Kendini Merkeze Koyma Yanılgısı

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Menfaatin Olası İçsel Kaynağı

probiyotik

Mikro Kozmos Sonsuz Mu?

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun