Nisan 19, 2024

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ! (II)

TERAZİ

29 Ocak'a kadar kendi bölgenizden geriye doğru hareket eden hükümdarınız sosyal Venüs sayesinde, kendinizi 2022'yi yakalamaya hazır olmaktan çok bitkin hissediyor olabilirsiniz. Eski duygusal yaralar ve bir güvenlik duygusu için güvendiğiniz sistemleri, kalıpları ve ilişkileri gözden geçirip yenilemek ve 14 Ocak ile 3 Şubat arasında, kendini ifade etme bölgenizde bir Merkür gerilemesi, canınızın çektiği spontane, eğlenceyi seven anlarla koşuşturmanızı daha da zorlaştırabilir.

İlkbaharda, 30 Nisan ve 15 Mayıs'ta yılın ilk iki tutulmasını yaşarken, para ve yakınlık bölgelerinizde oyunun kurallarını değiştiren etkiyi hissedeceksiniz.

2021’de olduğu gibi yaz sonu ve doğum gününüzün bir kısmı 9 Eylül-2 Ekim burcunuzda bir Merkür gerilemesi olacak, bu da önümüzdeki aylarda neyi başarmak istediğinize ve nasıl başaracağınıza daha fazla odaklanmanıza yardımcı olabilir. Mars 20 Ağustos'tan Mart 2023'e kadar yüksek öğrenim bölgenizde etkili olacak.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ! (II)

AKREP

30 Nisan ve 8 Kasım'da ortaklık bölgeniz sırasıyla bir güneş ve bir ay tutulması ile aktive olacak. Ayrıca 15 Mayıs ve 25 Ekim tarihlerinde burcunuzda ay ve güneş tutulmaları etkili oluyor. Güçlü, sağlıklı, tatmin edici ortaklıkların daha da güçlü, daha sağlıklı ve daha istikrarlı olmasını bekleyebilirsiniz. Yıl sonuna kadar, benlik duygunuza uygun bir şekilde yaşamda ilerlemeye her zamankinden daha fazla odaklı olmayı bekleyebilirsiniz.

Bekarsanız ve özel biriyle tanışmakla ilgileniyorsanız veya sanatsal bir vizyon sergilemek ve sürdürmek için yılın büyük bir bölümünde romantizm, eğlence ve kendini ifade etme evinizden geçen tesadüfi Jüpiter sayesinde bu alanlarda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 10 Mayıs- 28 Ekim arasında dikkatli olmakta fayda var.

30 Ekim-12 Ocak 2023 tarihleri arasında, gezegendeki yardımcı yöneticilerinizden biri olan Mars, yakınlık bölgenizden geriye doğru hareket ettiğinde yavaşlamalar ortaya çıkabilir. Başka biriyle çalışmayı içeren para kazanma projelerinde ilerlemek özellikle her iki varlığınızı da içeren bu geçiş sırasında zor olacak, ancak daha zahmetsizce gelecek olan şey, duygusal esenliğinizle ilgilenmek veya kendi işinizin derinliklerine inmek olacaktır.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ! (II)

YAY

2022’nin başlangıcında iş ve para konusunda her şeyin üst üste geldiğini düşünebilirsiniz. Çünkü sosyal enerjiye sahip Venüs, 29 Ocak'a kadar para bölgenizde geri hareket edecek ve Merkür de ona eşlik edecek. 4 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar iletişim bölgenizde geriye doğru hareket ettiği düşünüldüğünde, bu dönem, eski fikirleri yenilemek, kazanma yaklaşımınızı gözden geçirmek ve aynı zamanda başkalarının farkındalığını kazanmak için becerilerinizi masaya en iyi nasıl getirebileceğinizi yeniden düşünmek için faydalı olacaktır.

2022 tutulmaları 30 Nisan-15 Mayıs ve 25 Ekim-8 Kasım sizi doğrudan etkilemeyecek. Ama sağlık ve maneviyat bölgelerinizi aydınlatacak ve kendinize bakmanızı isteyecek.

Ayrıca burcunuzun yöneticisi şanslı Jüpiter, yılın büyük bir bölümünde özellikle 28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a ve yine 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar kendi ana bölgenizden geçerken, hizmet veren bir yuva inşa etmek için daha da fazla fırsat sağlayabilir. Sıcak, rahat, güvenliği artıran sığınağınız olan bir ortamı inşa edebilir ve sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanlara daha fazla ihtiyacınız olabilir. Ayrıca Jüpiter, 10 Mayıs-28 Ekim arasında eğlenceli, yaratıcılık, aşk sizleri karşılıyor.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ! (II)

OĞLAK

Burcunuzun yöneticisi olan Satürn, bu yıl para bölgenizde hareket ederken, geçen yılkine benzer sınavlardan geçtiğinizi hissedebilirsiniz. Ama bu yıl oyun planınızı geliştirmek ve başkalarıyla bağlantı kurmakla ilgili olduğunu fark etmeniz gerekir. Venüs, 29 Ocak'a kadar burcunuzda geri harekette olacak ve markanızı ve büyük hedeflerinizi dünyaya nasıl sunduğunuzu yansıtmanız ve gözden geçirmeniz için sizi teşvik edecek. Bu durumda, bir bakıma, bir kış uykusu dönemi gibi hissedilebilir ve bu duygu, yalnızca Merkür'ün gelir bölgenizden geriye doğru hareket etmesi ve 14 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar imzalaması ve para meselelerini yeniden değerlendirmenizi ve yeniden düzenlemenizi gerektirmesi gerçeğiyle vurgulanacaktır.

İlkbaharda, romantizm ve kendini ifade etme bölgenizde gerçekleşen ve arzularınız ve sanatsal dürtüleriniz için ayağa kalkmanız için sizi zorlayan iki büyük ay olayı (30 Nisan ve 8 Kasım'da) sayesinde daha heyecan verici bir hava sunar. 15 Mayıs ve 25 Ekim sizi uzun vadeli vizyonları açısından aynı sayfada olan insanlarla aynı hizaya getirebilecek ve yaratıcı büyümenizi destekleyebilecek bağlantılarınızı aydınlatıyor.

Jüpiter, yılın çoğunu iletişim bölgenizde geçirecek (28 Aralık 2021 10 Mayıs ve yine 28 Ekim 20 Aralık), öğrenme, bağlantı kurma, ilginç yeni insanlarla, tanışma arzunuzu ve yeteneğinizi yoğunlaştıracak ve daha sosyal olmanızı sağlayacak. Ayrıca 10 Mayıs'tan 28 Ekim'e kadar kısa bir süre ev bölgenize geçtiğinde, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmekten, eve yakın durmaktan, yuvanızı kuşanmaktan ve hayatın tüm temel yönleriyle ilgilenmekten daha da fazla keyif alacaksınız.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ! (II)

KOVA

2022’nin heyecan verici enerjiyle başlayacağını düşünseniz de ilk birkaç hafta biraz sessiz sakin olabilir. Venüs, ruhsallık bölgenizde 29 Ocak'a kadar geri harekette olacak ve sizi odağınızı dış meselelerden daha iyileştirici kendi kendine çalışma ve yalnız zaman geçirmeye teşvik edecek ve 14 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar Merkür, burcunuzda geriye doğru hareket ederek bir tamamen kendi imajınıza yönelmek ve kişisel hedeflerinizi ve bunları dünyaya nasıl sunmayı planladığınızı netleştirmekle ilgili bir dönem haline dönüştürecek.

Yılın büyük bölümünde para evinizde takılan Jüpiter, en yenilikçi fikirlerinizi gelire kanalize edebilirsiniz. Özellikle 12 Nisan'da, servet gezegeni rüya gibi Neptün ile eşleşerek, planınızın rasyonel fikirler yerine hayal gücünüze kapılmanız için size ilham veriyor. Bunun yerini daha da yaratıcı nakit akışı artırıcı tekliflere bırakan ruhani, heyecan verici bir ton olarak bulabilirsiniz. Temel olarak, başlangıçta pratik görünmeyen ama sanatsal dürtülerinizle rezonansa giren bir şeye şans vermeye istekli olmak, bu yıl sizin için işe yarayabilir.

30 Nisan'da, yılın ilk güneş tutulması sizin evinizde gerçekleşiyor. Eski yaralar ve hayatınızın elden geçirilmesi gerekebilecek temelleri üzerine derin bir meditasyon gerektirir. Ardından 15 Mayıs, kariyer bölgenizde başarı arayışınızda değişimi kucaklamanızı gerektirecek ilk ay tutulmasını getiriyor. Bu temalar 25 Ekim ve 8 Kasım'da bir kez daha tekrarlanarak anlatıyı ve hem özel hem de profesyonel yaşamınızda bir merkeziyet duygusu geliştirme yeteneğinizi geliştiriyor.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ! (II)

BALIK

28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a ve yine 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar, Jüpiter'in burcunuza geri dönmesi sayesinde, tutku dolu planlarınızda bir kez daha kayda değer ilerlemeler kaydedebilir ve benlik anlayışınızı geliştirebilirsiniz. Daha da büyük, daha cesur, daha kendinden emin ve iyimser bir şekilde çıkacağınız bu yolda büyük gelişim ortaya çıkabilir.

12 Nisan’da Jüpiter, Neptün ile burcunuzda buluşacak ve kendisini hayal gücüyle tatmin edecek 12 yıllık rüya gibi bir döngüyü ve ruhsal büyümeyi başlattığı gün olacak. Bu nedenle, yaratıcı yönünüze dokunmak ya da kişisel iyileşmenizde veya büyümenizde ilerleme kaydetmek istiyor olsanız da bu yıl sizin için uygun bir yıl. Jüpiter para bölgenizden geçerken, hayal gücünüzü kullanmanın 10 Mayıs'tan 28 Ekim'e kadar finansal büyümeye nasıl yol açabileceğini anlayabilirsiniz.

Merkür, 14 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar maneviyat bölgenizden, 10 Mayıs'tan 2 Haziran'a kadar kendi evinizden ve 9 Eylül'den 2 Ekim'e kadar olan yakınlık bölgenizden geriye doğru hareket eder ve tüm bu dönemler, en iyisini yapacağınız zamanlar olabilir. Dinlenmek, yeniden şarj olmak ve sizi sinsice geride tutabilecek duygusal yaraları yeniden gözden geçirmek en doğru seçenekler olacaktır. Bu içsel çalışmayı yapmak elbette kolay olmayacak, ancak faydaları bu yıl ve gelecekte hayatınızın her köşesinde hissedilecek.

 

 

 

 

 

Kaynak: 1, 2

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

NAMES ON THE SURFACE OF MERCURY

NAMES ON THE SURFACE OF MERCURY

"KÖŞEYİ DÖNENLERİN ŞARKISI"

"KÖŞEYİ DÖNENLERİN ŞARKISI"

LIGHT ECHO V838 MON STAR

LIGHT ECHO V838 MON STAR

HAYVANLAR DA BİZİM GİBİ AŞIK OLUR MU?

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Bataklıktan Çıkarken

probiyotik
bubble30
Nielawore

NAMES ON THE SURFACE OF MERCURY

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun