Mart 29, 2024

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ!

KOÇ

Bu yıl hayallerinizin gerçek olabilme ihtimali çok yüksek. Bir adım geri adım atmak sizin bildiğiniz bir şey olmasa da sosyal ve profesyonel hayatınızı etkileyecek olan Merkür’ün 4 gerilemesi sayesinde öğreneceğiniz bir duygu. Bu enerji; ilki iletişimi bölgenizi, ikincisi iletişim bölgenizi etkiler; üçüncüsü ortaklık bölgenizi ve 29 Aralık'tan 18 Ocak 2023'e kadar dördüncüsü kariyer bölgenizde olacak.30 Ekim ile 12 Ocak 2023 tarihleri arasında sabrınız ve başkalarıyla iletişiminiz test edilecek. Ama bu süreç size kendinizle ilgili çok şey öğretecek.

Bu yıl Jüpiter ruhanilik bölgenizde. 28 Aralık 2021 ile 10 Mayıs’a ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar duygusal mücadele verebilirsiniz.

2022’nin en heyecanlı dönemi sizin için 10 Mayıs ile 28 Ekim arası olacak. Genişleyen Jüpiter, 2010-2011'den beri ilk kez burcunuza girerek şansınızı, iyimserliğinizi ve en büyük hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yeteneğinizi artıracak.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ!

BOĞA

2021 boyunca burcunuzdaki Uranüs ile Satürn’ün karşı karşıya gelmesi sizi değişmeye ve büyümeye zorladı. 2022’deki 4 tutulma da burcunuza ya da ortaklık bölgenize gelecek.

2022 Merkür Retroları profesyonel hayatınızdan ne istediğinizi düşünmenize vesile olacak. Retroların birincisi kariyer bölgenize, ikincisi para bölgenize, üçüncüsü günlük rutin bölgenize ve dördüncüsü yüksek öğrenim bölgenize düşüyor. Size yavaşlamanız ve hedeflediğiniz şeyin nabzını tutmanız için dört fırsat sunuyor.

Jüpiter’in 28 Aralık 2021’den 10 Mayıs’a kadar ağ bölgenizden geçmesiyle arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın bilgeliğinden ve desteğinden yararlanacaksınız. 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar ve 12 Nisan civarında Jüpiter, Neptün ile bağlantı kuracak. Bu da size potansiyel olarak umut verici ve yaratıcı bir beyin fırtınasına götürecek.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ!

İKİZLER

2022 tutulmaları 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım maneviyatınızı ve sağlık bölgeleri etkilenecek. 2022 sizi her zamankinden daha kolay almaya ve ne olabileceğini gözden geçirmek ve yeniden hayal etmek için geriye doğru adımlar atmaya teşvik edecek.

Burcunuzun yöneticisi Merkür, bu yıl 4 kez geriye gidiyor. İlk önce macera bölgenizden, sonra burcunuzdan, kendinizi ifade bölgenizden ve son olarak da yakınlık bölgenizden. Bir de üstüne hareket ve enerji gezegeni olan hareketli Mars, 30 Ekim 12 Ocak 2023 arasını burcunuzda geri harekette geçirecek ve bu özellikle uykulu bir dönem olabilir.

Jüpiter, bu yılın büyük bölümünde kariyer bölgenize iyi şans, iyimserlik ve yüksek görünürlük getirecek. 10 Mayıs, 28 Ekim ve 20 Aralık 2023 hariç, ağ bölgenizi aydınlatacak ve hedeflerinizi destekleyecek daha fazla arkadaşınız ve meslektaşınızla birlikte bağlantı kuracaksınız.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ!

YENGEÇ

Bu yıl kendi eviniz, kendini ifade etme ve romantizm eviniz 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım'da oyunun kurallarını değiştiren bu olaylardan etkilenecek. Kısacası, çevrenizdeki insanlar ve harcadığınız yaratıcı, içten enerji ile ilgili düşünmek zorunda kalacağınız bir dönem haline gelebilir.

Merkür’ün 4 gerilemesi de ilişki bölgelerinizden geçiyor. Birincisi yakınlık bölgenizde, ikincisi maneviyat bölgenizde, üçüncüsü ev bölgenizde ve dördüncüsü ortaklık bölgenizde. Bu dönemler sizi içe dönmeye ve eski yaraları iyileştirmeye davet ediyor, böylece daha kolay tatmin edici, güvenliği artıran temeller ve bağlar kurabilirsiniz.

Jüpiter, yılın çoğunu 28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a ve 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar yüksek öğrenim ve macera evinizde geçiriyor. Ufuk açıcı anlar duygusal doyum sağlayacaktır.

10 Mayıs'tan 28 Ekim'e kadar, geniş gezegen kariyer alanınıza giriyor ve 2023'te profesyonel ilerleme yolunda tadını çıkarmayı bekleyebileceğiniz tanınma ve şansa bir göz atıyor.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ!

ASLAN

Bu yıl kendinizi toparlama zamanı. Merkür’ün ilk gerilemesi ortaklık evinize düşse de uyandırma çağrıları kariyerinize ve ev bölgelerinize denk gelen 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım tutulmalarına bağlanabilir.

Jüpiter yılın çoğunu 28 Aralık 2021'den 10 Mayıs'a ve yine 28 Ekim'den 20 Aralık'a kadar yakınlık evinizde geçirirken, duygusal olarak kendinizi en iyi şekilde aşk dolu ifade edebilmek için daha fazla fırsatınız olacak. Jüpiter 10 Mayıs'tan 28 Ekim'e kadar macera bölgenize geldiğinde, 2023'ün daha da fazlasının tadını çıkarabileceğiniz öğrenme, uzun mesafeli seyahat ve kişisel gelişim ile ilgili bolluğa bir göz atacaksınız.

12 Nisan'ı, en yakın ilişkinizde yepyeni, yaratıcı bir ton oluşturabileceğiniz, özellikle hareketli, ilham verici bir an olarak aklınızda tutun.

30 Ekim-12 Ocak 2023 tarihleri arasında Merkür ağ evinizde geri hareket edecek. Eğer bir ekip çalışması üzerinde çalışıyorsunuz biraz dikkat edin.

2022 BURÇ YORUMLARI AYAĞINIZA GELDİ!

BAŞAK

14 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar, iletişim gezegeni sağlık ve rutin bölgenizden romantizm bölgenize geri dönerek günlük programınızı nasıl ele aldığınızı gözden geçirmenizi ve eğlenceye öncelik vermenizi gerektirir. 10 Mayıs'tan 2 Haziran'a kadar Merkür, kariyerinizi ve yüksek öğrenim alanlarınızı etkileyerek size büyük resimdeki hedefleri netleştirme şansı sunacak. 9 Eylül'den 2 Ekim'e kadar, para bölgenizden ve burcunuzdan geriye doğru hareket ederek sizi harcamalarınızı, kazancınızı ve kişisel markanızı yeniden düzenlemeye ve gözden geçirmeye teşvik eder. 29 Aralık'tan 18 Ocak 2023'e kadar, yönetici gezegenin kendini ifade etme bölgenizdeki gerilemesi, nasıl olduğunuz üzerine düşünmeniz için doğru bir zaman olarak düşünülür.

Bu yıl ki tutulmalar 30 Nisan, 15 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım'da iletişim ve macera bölgelerinizi aydınlatarak merakınızın yoğunluğunu ve sıradan rutinlerden kurtulma arzunuzu harekete geçirir. Jüpiter, bu yılı ortaklık ve yakınlık bölgelerinizde geçirecek, odak noktanızı ve tüm hayatınızdaki şansınızı büyütecek.

30 Ekim'den 12 Ocak 2023'e kadar, kariyer bölgenizdeki yoğun Mars'ın yavaşlaması, büyük resim niyetlerinizin peşinden gitmek söz konusu olduğunda daha fazla öz-düşünsel ve daha az eylem odaklı hissetmenize neden olabilir. Gecikmeler sizi hayal kırıklığına uğratabilir, ancak bu geri adım, neyi amaçladığınızı netleştirmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Kaynak: 1, 2

Yorumlar

  • Bakalım bu yorumlar tutacak mı?

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

YILDIZ DOĞUMUN AŞAMALARI: N11B NEBULASI
KOZMİK IŞIK GÖSTERİSİ: FS TAU YILDIZ SİSTEMİ
YILDIZLARIN DOĞDUĞU YER: CARİNA NEBULASI
ÇOCUKKEN BESLENİLEN EN ENTERESAN HAYVAN

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Ortamı Anlamak

probiyotik

Anadolu'nun Film Ticareti

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun